Ssenyange!

 
Den här killen förtjänar en egen liten plats på bloggen, Ssenyange James!
 
En riktigt rolig en som det skrattas friskt åt på skolan. Han har ett kroppsspråk som inte ens går att beskriva och när han rör sig så är det som att han saknar ben i kroppen. Han kan knappt gå vanligt utan det liksom spritter om honom! Barnen tycker mycket om honom för är man kring Ssenyange så verkar vad som helst kunna hända, och bus är ju alltid kul!
 
På festdagen nu när vi senast var nere så var Ssenyange den självklare mikrofonpratarn som fick barnen att tjuta av glädje! Det hade vart kul att veta vad han sa..... :)
 
Men bakom det glada finns det såklart en allvarsam sida också, precis som hos alla. Jag pratade en stund med Ssenyange en dag då vi var iväg på ett ärende och just dom här små stunderna man får på tu man hand med någon av de lite äldre vill det till att man förvaltar rätt....man vet att det man säger då kan ge dom en tro och ett hopp inför framtiden. Ibland är det så lite som behövs.
 
 
 
                                                                 Anna

Kommentarer
Postat av: mittgodastefinaste

Har läst ikapp lite härinne, vilket fantastiskt arbete ni lägger ner.

Önskar dig ett fint slut på veckan Kram Jenny

2013-04-11 @ 18:40:28
URL: http://mittgodastefinaste.blogspot.se/
Postat av: Anna

Tack för att du kikar in och tack för att du är snäll :) önskar dig detsamma!

2013-04-11 @ 18:54:10
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0