Söndag, men jag ändå!

Idag är det söndag och det betyder bloggdag för Jennie! Fast inte idag... det blir jag.
Huvudvärken från lilla helvetet sätter stopp för hennes bloggning....Så håll till godo!
 
 
Jag lider lite lätt av ågren idag.... Jag börjar jobba imorgon igen efter 2 veckors semester och trots att vädret vart skitdåligt så har det ändå varit väldigt skönt att få vara ledig. Tänka på det man vill,göra det man vill och vara tillsammans med dem man vill. Värt mycket men ingen självklarhet för alla.
 
Samtidigt så välkomnar jag rutinerna som arbetet och skolan innebär för man måste slita lite för att uppskatta ledigheten, i alla fall är det så för mig.
Sen är det ju det här med min resa också som lockar med hösten....Tiden kommer att flyga fram och innan jag vet ordet av så kommer jag att vara hemma igen fulladdad med nya upplevelser,känslor, bilder och historier att dela med mig av. Jag önskar att jag tar tillvara på min tid då jag är där.
 
Jag pratade med en pojke idag som frågade om jag inte kunde spela fotboll med honom när jag kommer,och det var ju inte så himlans svårt att säga ja till. Jag la till att jag inte var bra på fotboll alls, men det gjorde inget sa han...
 -För du är i allafall alltid glad!
Och ja älskade unge....tillsammans med er så kan man inte vara nåt annat.
 
 
Jag önskar er en skön söndagkväll!
 
Kram Anna
 
 
Vi fortsätter att be om hjälp till våra barn! Var med och gör skillnad!
8388-1,4 140 970-7
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0