Vi jobbar för en hållbar framtid.

Bland det svåraste som finns med vårt arbete i Uganda är att förstå vad den andre parten menar.
Vissa saker är för oss så självklart så vi tänker inte på att det finns andra sätt att tänka på ens....Och likadant är det för Eddie, han vet ju inte till 100 vilka ramar vi har att jobba inom, för det vet vi ju inte ens själva alltid.
Ibland har vi pengar att jobba med ibland har vi det inte. Likväl vet vi aldrig när vi kan komma tillbaka till dem, därmed kan vi aldrig planera vårt arbete utefter det heller.
 
 
Därför är det svårt att vara helt konsekvent när vi jobbar för att vi lär oss hela tiden.
Jag och Jennie kan tänka ut fantastiska saker och stordåd vi kan göra därnere för att sedan bli varse att det där kommer ju inte att funka överhuvudtaget för vi är inte i Sverige...
Eddie har med all säkerhet stora saker han vill göra, men vi måste gå varsamt framåt för att vi hela tiden ska förstå varandra och göra rätt saker som är hållbart för framtiden. Det är ju för framtiden vi jobbar.
 
 
 
                                                                                   Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Ni gör ett otroligt arbete. Det är så stort så vi andra förstår inte hur bökigt det kan vara. Här är det ju raka linjer och så kör man, det verkar inte riktigt gå till på det viset där.
Men tänk vilken skillnad ni har gjort för alla barnen på Bristol!!!
Kramar till er från mig

Svar: Det går inte riktigt rakt fram där alltid, men så värt varenda uppförsbacke för sen går det alltid nedför förr eller senare! Kramar tillbaka! A
Jennie och Anna

2013-12-27 @ 18:52:18
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Ulrika Lindeberg

Tanken har länge funnit att stödja er men har liksom inte fått tummen ur. Nu är det dags. Hoppas att min lilla slant kan bidraga trots att det inte är så mycket. Ni är fina människor och jag hoppas att 2014 blir ett underbart år för barnen på Bristol Academy som behöver vårt och ert stöd.

Svar: Vet du...? Det finns ingen slant som kan vara för liten. Varendaste lilla krona gör verkligen skillnad och utan hjälp kan vi inte göra något! Så Tack, verkligen Tack! God fortsättning och ett Gott nytt år!
Jennie och Anna

2013-12-27 @ 20:52:07
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0