Tur att de dagarna är få....

Det känns bättre idag. Jag vet att de här dagarna kommer som känns tunga och lite ledsna och speciellt kommer dom då det närmar sig en resa. Där emellan kan vi jobba på tämligen ostört och med en distans till det vi jobbar för. När vi ska dit ska allting omsättas till praktiken och det ska klaffa helst utan missöden.

Iallafall utan några större sådana....

 

Sällan sker ju livet utan oförutsedda händelser, det gör det inte heller i Uganda. Men då dom sker där ska vi lösa det på ett annat språk och med människor som har ett annat sätt än oss att se på saker och ting.

Det gör det svårare helt klart. Men problem är till för att lösas och jag vet att vi gör det om de uppstår.

 

Jag ska förövrigt inte starta en egen blogg om mitt liv, vilket ett par människor la som förslag :)

Kan hända att den skulle kunna bjuda på några roliga händelser från vårt jobb i korvalådan, för där händer mer kul än vad man kan tro att det ska hända i en korvkiosk i en liten by...Men för övrigt bjuder mitt liv inte på så mycket extragrejer....Jag tränar inte för jag är för lat, jag pysslar inte för att jag kan inte det, jag suger på att fotografera,mat lagar jag,men den är helt vanlig,städar gör jag när jag måste och tvättar gör jag jämt.....

 

Hur kul hade det vart  liksom?

Resten av bloggen hade antagligen handlat om Bristol iallafall för där lägger jag en hel del tid... så då kan jag lika gärna bara skriva här....

 

Men för all del undrar ni nåt över våra oglamorösa vanliga liv så ska vi väl kunna svara på det....

tex som att en Halv special kostar 47 kr, och ett Hamburgermål 65... sånt viktigt!

 

Mitt och Jennies jobb i mörker....visst fint? :)

 

                                                               Tack för att ni finns!

                                                                          Anna

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Åse

Du är härlig du Anna . Kram kram

2013-01-29 @ 11:47:02
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Postat av: Anna

:) kram!

2013-01-29 @ 11:57:48
Postat av: Pia

Nu tycker jag att du förringar dig själv!!! Du och ditt liv här är väl inte ointressant. Jag är inte heller något av vad du beskriver ovan, men bloggar ändå ;D Du skriver så härligt så jag är säker på att det skulle vara roligt att läsa din blogg även om du inte varit med på Bristol ;) Men jag vill mer än gärna att du fortsätter på ditt härliga sätt att blogga om allt som rör sig runt er, så även en hel special :D Underbara du!!
Kramen <3

2013-01-29 @ 14:58:00
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Anna

Fast så värst intressant är det faktiskt inte....så jag håller mig till detta...:) Halva specialer är viktiga grejer! :D kram och Tack! :)

2013-01-29 @ 15:12:12
Postat av: Min plats i solen

Jag tror visst att en blogg om din vardag och ditt liv hade varit hur intressant som helst att läsa. För mig handlar det inte så mycket om vad folk kan eller inte kan utan personen bakom bloggen. Vem den personen är. Det är det som får mig att återvända till en blogg. Att jag blir nyfiken och berörd.

Mitt liv är inget spännande alls. Tvärtom. Väldigt vanligt och vardagligt och jag kan inte heller en massa av de där grejerna du rabblade upp utan jag bloggar för att jag tycker om att skriva. Min blogg spretar hej vilt åt alla håll men det gör mitt liv också så det får bli så. ;)

Blogga du på precis som du vill Anna. Du är bra som du är och vi kikar in oavsett. :)

Kram Lotta

2013-01-29 @ 15:45:04
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Anna

Det är egentligen just de sakerna du säger som får mig att komma tillbaka till en blogg också... Skönt att höra att fler än jag spretar! Tack för dina ord Lotta, dom värmer. Kram Anna

2013-01-29 @ 16:54:28
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag är också rätt vanlig av mig, men jag försöker hitta små glimtar som jag vill blogga om. Hela mitt liv går inte då skulle det ju bli en tråkig blogg, vilket jag kanske redan har ändå ;-) Hur som helst skriver du på ett bra sätt så jag tror visst det skulle bli intressanta inlägg om du skrev lite om din vardag också. Jag skulle iaf vilja läsa och lära känna Anna mera, tycker du verkar vara en så varm och omtänksam människa.

2013-01-29 @ 21:40:54
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Anna

Tack så mycket :) Jag gillar din blogg, den är inte tråkig:) Vi får väl se vad som händer framöver... :) kram och tack igen!

2013-01-29 @ 22:17:07
Postat av: Linda

Vadå inte pyssla? Du som alltid har så fint å mysigt:))

2013-01-29 @ 22:32:54
Postat av: Anna

Tack! Fast det tycker man ju aldrig själv...! Iallafall inte jag :)

2013-01-29 @ 22:45:15
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0