Energipåfyllnad

Vilken härlig dag jag hade igår. Återigen så var familjen på vift och jag hade en dag i min ensamhet. Tråkigt att vara själv eller att göra dagen till en njutdag var alternativen, givetvis så valdes det sista alternativet.
 
Som Anna skrev i går så intog vi stranden med storm. Där var blåsigt men vi hittade en håla i vassen som vi fick några sköna avkopplande timmar i. Vi fick också tid till att gå igenom en del information och arbete kring projektet. På kvällen så kom Anna hem till mig och vi fick några härliga timmar i den ljumna kvällen med prat och skratt. Åh, vad jag älskar sommaren!!
 
I dag så vaknade jag så där otroligt tidigt, vilket känns lite typiskt då jag är ledig och hade tänkt mig en liten sovmorgon. Det är ju i och för sig väldigt skönt att komma upp itid och det är på morgonen som jag har energi till att göra alla måsten. Lite kontorsarbete var väl det som jag kände stod närmast till hands att sätta mig med. Det är en härlig livsresa vi gör, Anna och jag, men det är mycket praktist som ska fungera i denna icke självgående karusell.
 
Efter frukosten och innan kontorsgöromålen så tog jag en promenad med hundarna och jag tog faktiskt kameran med mig. Jag är ingen fotomänniska men jag tänkte visa er hur det ser ut där jag bor och var jag fyller på min energi.
 
Kontorsarbetet är nu avklarat och jag har en hel orörd dag framför mig. Önskar er alla en skön söndag!
 
 
 
 
Jennie
 
 
 
Här bor jag och min familj
 
 
 
 
 
 
Våra nyfinkna hästar Tappi & Dennis ville gärna vara med på bild.....
 
 
Alldeles vid vårt hus ligger den här härliga dammen där vi tillbringar många timmar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Ja visst var det en härlig dag på stranden igår ;) Underbara bilder i en härlig miljö!!!! Ni bor så himla fint där.
Ha en fortsatt härlig söndag :)
Kramen

2013-07-14 @ 16:43:40
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Nina Hedberg

Tack för din kommentar hos mig. Kul för då hittade jag hit. Vilken vacker blogg du har och kanonfin bild på de tre pojkarna. Nu ska jag läsa vidare härinne. Kram Nina

Svar: Tack själv :) Visst är pojkarna fina, det tycker vi med! Läs gärna.... Kram och Tack!
Anna
Jennie och Anna

2013-07-15 @ 23:30:14
URL: http://ninahedberg.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0