Dans runt granen.....

Nu fylls bloggen med ord från Anna och hennes upplevelser. Jag är minst lika nyfiken som ni är. Vi har ju givetvis träffats många gånger sedan Anna kom hem men ibland kan det vara svårt att bara berätta om allt som har hänt och ofta så kommer de till en när man tänker på en speciell händelse eller ser ett speciellt kort. Hur som helst är jag otroligt glad över att hon är hemma igen och att hon har med sig nya mål för oss att arbeta mot.
 
Vad som har tagit vår tid dom sista dagarna och som vi ska avsluta i morgon är vårt ganska stora arbete med att få ner julklappar till barnen. Våra familjevänner har fått möjligheten att skicka julklappar till sina barn samt att vi vill att även alla boende barn ska få känna sig speciella med en julklapp med sitt namn på. Detta har vi nu sett till så att det också kommer att ske.
 
Förra julen när vi bestämde oss för att göra julen till något speciellt för barnen så hade vi glädjen att ha DHL med oss som sponsrade hela försändelsen med över 100 julklappar till barnen. Det var många låder som gick iväg för att dryga veckan senare komma fram till Eddie och till barnen.
 
Det blev nästan lite som en cermoni när julklapparna överlämnades och korten som skickades till oss visade att det måste ha varit något stort att få sitt namn uppropat och att få komma fram och mottaga sin julklapp, sin alldeles egna julklapp.
 
I sista stund så bestämde vi oss för att skicka ner något som symboliserar julen. Vi kände oss väldigt nöjda när vi kom på att en liten julgran skulle minsann få följa med ner i lådan med julklappar och när vi såg korten så ser man nästan att dom ser sådär lite finurliga och glad ut med granen i mitten.
 
 
 
 
I år så hade vi inte samma tur med DHL utan efter en liten vädjan så har våra familjevänner  i år bidragit till att vi tillsammans kan skicka julklappar till våra barn och ungdomar.
 
Snart är lådorna med julklappar på väg och vi både tror, hoppas och vet att vi även i år kommer att göra många många barn glada!
 
            Jennie
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Underbart! Härligt foto och så fint att läsa om barnen och ungdomarnas glädje! Det är sånt här fokus julen borde ha, att glädja andra istället för att vi och våra barn vältrar oss i julklappar.
Kram Anna

2013-11-04 @ 07:55:33
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0