Hårt arbete lönar sig

Vi har haft en arbetsam sensommar/höst på många plan.
Jennie med sitt knä framför allt och jag med min resa med allt vad som kommer till där,men vi har också haft mycket arbete då vi gick från att vara 3 till 2 i vårt projekt.
Nu skulle vi kunna gå ner lite i fart, men....det är svårt! Man vill så mycket och ju mer vi kan jobba på ju bättre förutsättningar kan vi ge våra barn i Uganda.
 
Skolans ledord "Hard Work Pays" finns också med oss numera och det är det vi jobbar efter. Hårt arbete lönar sig och det vi får gjort, det är gjort. Vi måste ha tålamod men vi kan inte luta oss tillbaka.
Gränsen är hårfin att få folk med sig eller skjuta dem ifrån sig i sitt engagemang för nåt som är så långt borta och som är så svårt att förstå för de allra flesta.
Vi begär inte att någon ska förstå vad vi gör eller vad vi upplevt för det är svårt.
 
Vad som sporrar oss är såklart alla som vi har med oss i vårt arbete nu.
Alla som på olika sätt gör vad dom kan för att stötta upp där det behövs. Det är det bästa av allt.
Vi vill att alla förstår att ingen summa som skänks till barnen kan vara för stor,MENingen summa kan heller vara för liten,för det är ändå mer än vad dom hade från början.
 
                                                                              Anna
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åse

det ni gör kan ingen av oss andra som inte varit där riktigt förstå, vi kan bara försöka sätta oss in i ert projekt genom orden och bilderna. Det ni förmedlar. Det vi kan göra är att lita på er och bidra med en slant då och då. Det bidraget litet eller stort känns skönt i hela kroppen det värmer långt in i hjärtat. Man kan inte hjälpa alla men man kan hjälpa någon, och det känns fint. Kram

Svar: Det ni gör för Eddie, barnen och för oss är jättestort. Vi förundras varje dag av det vi möter just nu...Vi gör verkligen det. Kram A
Jennie och Anna

2013-11-25 @ 18:03:34
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0