Ännu en bra dag!

Nu kan vi snart lägga denna söndagen till handlingarna, jag är så glad över helgerna då jag får lite sällskap här hemma. Det går sakta sakta framåt med mitt knä men en liten infektion har gjort att det känns som om jag tagit några steg tillbaka...... Nej nu ska jag inte gnälla, min tid kommer nog snart!
 
I går hörde jag inget nerifrån Uganda. Jag känner mig absolut inte så orolig över det mer än att jag är nyfiken på vad som händer på skolan och vad dom hittar på för något.
 
Vid middagstid i dag så kom det då ett litet meddelande från Anna på Viber och i samma veva så ringde Mutessa upp mig. Anna hälsade att allt bara var bra och att hon mådde bra. Dagarna går så fort och hon har flera saker kvar att göra och uppleva så att stanna en vecka till kändes som ett bra beslut. Anna berättade att dom hade varit och hälsat på hos Sams mormor och Sams lillasyster Tracy som bor hos mormorn. Mutessa berättade i sitt samtal att dom trodde att jag var med och att dom hälsade till mig. Det känns otroligt skönt att veta att dom uppskattade vårt besök i februari att dom frågade efter mig.
 
Muteesa bor i samma område som Sams mormor så dit begav dom sig efter besöket hos mormorn. Muteesa har flyttat dit sedan vi var hemma hos honom i februari så han tyckter det var väldigt roligt att få visa Anna sitt nya boende. Efter besöket hemma hos Muteesa skulle dom bege sig till Muteesas gitarrlärare för att se hur han bodde och vem han var. Muteesa har berättat för oss att han är en känd gittarist och hur mycket han uppskattar att han ger Muteesa lektioner.
 
Som avslutning på dagen skulle dom stanna till hemma hos Sam. Mutessa sa att han skulle försöka skicka lite kort under dagen men än så har det inte kommit  några så det får bli det glada kortet som kom idag och som är tagit hemma hos Mutessa i eftermiddag.
 
 
 
 
Vad dagen i morgon innehåller vet jag inte, men jag har en känsla att det kommer dyka upp lite ledtrådar under morgondagen.
 
Ha en skön söndagskväll, Jennie!

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0