Victoria, en av alla våra fantastiska medmänniskor....

För någon månad sedan så blev vi kontaktade av en tjej som heter Victoria. Hon hade läst om oss i Tvååkersbladet samt att hon är vän med en av våra familjevänner. Hon driver Gööks bageri i Skogstorp, strax utanför Falkenberg. Hon frågade om hon fick ha våra insamlingsbössor där och med hopp om att hennes kunder kanske kunde avvara en krona eller två.....Vi blir ju så otroligt tacksamma när vi får folk med oss på vår resa med att samla in pengar till våra barn så vi lämnade med glädje två av våra bössor som fick lift ner till hennes butik.
 
 
I förra veckan kontaktade Victoria oss och berättade att den ena hade börjat bli full så den hade hon plockat bort. Den andra som stod kvar framme blev tyvärr inte så långvarig. Någon med långa fingrar hade varit inne och snott den!! Åh jag blir så förtvivlat arg och ledsen. Än en gång blir vi av med en bössa, varför kan dom bara inte låta dom vara.....
 
I dag åkte jag till Victoria för att hämta bössan. Det var första gången som vi träffades och hon tyckte att det var så beklagligt det som hände så hon lämnade sin drickskassa till oss! Jag och Anna lägger ner många långa timmar för att få in pengar till projektet och när det kommer in oväntade pengar så säger vårt hjärta - TACK!
 
 
 
 
 
I kväll så skickade Anna ett meddelande om att hon har haft en fantastiskt bra dag på Bristol och under dagen har det hänt stora saker på skolan!!!! Jag hoppas att jag kan delge er lite av detta under morgondagen. 
 
 
Jennie

Kommentarer
Postat av: Anna

God morgon Jennie!
Du går en strålande blogginsats i Annas frånvaro, förstår att ni lägger mkt av er tid på Bristol skolan. Vilken fin gest av Viktoria, bra initiativ! Ofattbart att ngn snott en bössa, man häpnar varje gång man hör att ngt liknande hänt. Men man får fokusera på allt det goda som också sker i livet!
Ska bli spännande att höra om Annas dag!
Trevlig helg!
Kram Anna i Skåne

Svar: Hej AnnaTack snälla för dina ord och för att du följer oss, jag gör så gott jag kan.... :)
Det är som du säger det händer mycket annat kring projektet som vi får fokusera på i stället för dom små motgångar vi möter.

Hoppas du får en skön helg, kram Jennie
Jennie och Anna

2013-10-11 @ 08:21:38
URL: http://www.bokcafeetibyn.blogspot.com
Postat av: Anse

Åh vad roligt att Vicke fick skramlat ihop pengar i bössan till barnen i Bristol, heja Vicke!!! :)

Svar: Ja visst blir man glad!! Vi ska ner med en ny bössa till henne och det tackar vi ju för :)
Jennie och Anna

2013-10-13 @ 19:20:28
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0