Allt händer av en mening......

Efter en i mina ögon väldigt lång vecka så kan vi snart avrunda denna och ge oss in i nästa vecka som antagligen även den är fylld med oanade upplevelser.....
 
Denna veckan har för min del innehållit en massa nya oanade upplevelerser som bland annat har fått mig att känna en sådan tacksamhet att jag har fantastiska människor runt omkring mig. I måndagskväll så föll jag rätt så illa ner från en stege och det blev en liten ambulansfärd in till Varbergs sjukhus. Martin och Amanda kom snabbt in och sällskapade mig men klockan gick och jag skickade hem dom då det var jobb och skola som väntade på tisdagen. Morfinet och Facebook höll mig sällskap i sjukhusets korridor där jag låg så gott i min säng väntande på läkaren att se just mig. Även om klockan närmade sig midnatt så fann jag Anna där på Facebook och utan att tveka så slängde hon sig i bilen och kom för att hålla mig sällskap! Kände att klockan var mycket även för henne men givetvis oerhört tacksam att hon kom. 
 
I samma veva som Anna kom så var det min tur att åka upp till röntgen och Anna fick den stora äran att ratta sängen genom sjukhusets korridorer! Vem skulle ha gjort det om inte Anna kom...??? Ja ja vi fick oss mängder av skratt och jag kände mig rättså tillfreds med morfinet som flöt så fint i min kropp. Klockan var väl strax efter 03.30 när jag fick träffa läkaren och han kunde konstatera att det kunde vara en skada på bakre korsbandet, minisken eller "bara" en rejäl stukning av mitt högra knä. Vi tackade för oss och rattade hem. Väl hemma var det som om att vända på en hand. Illamåendet tog över totalt och hängande över spannen, totalt handikappad för att ta mig någon stans så låg jag i samma skick tills framåt tisdagskväll. Har blivit så otroligt uppasad av Anna och min fantasiska familj att det egentligen inte har gått  någon nöd på mig förutom att jag känner mig totalt handikappad. Har i veckan som gått varit inne och tappat knät på en hel del blod så nu väntar en magnetröntgen till veckan för att se vad som händer inuti mitt ömmande knä. Glömde ju också att jag under veckan också bet av en rejäl bit av en tand som jag nu har fått lagat.... Så denna veckan vill jag helst glömma och se framåt!
 
I dag är det 2 veckor kvar tills dess att Anna är på väg. Jag är ju av den uppfattningen att allt händer av en mening och nu vet jag varför jag inte skulle med på denna resa. Knät hade aldrig låtit mig följa med......
 
Det händer mycket runt vårt projekt hela tiden. Störst fokus för tillfället är ju av förklarliga skäl Anna resa, men också att vi har fått en hel del föreläsningar och besök inbokat vilket ger oss en fantastisk chans att komma ut till männsikor som vi hoppas är intresserade av vårt arbete.
 
Vi ska till en barn och ungdomsgrupp inom kyrkans regi i Vessigebro. Vi ska till Sunteam i Veddige som vid vår förra resa skänte oss 10 000 kr och som vi hoppas känner att det ska bli lika roligt att träffa oss så som vi känner inför att äntligen få möta dessa fantastiska männsikor. En lokal biodlarförening har bett oss att komma tillbaka efter vi var där sist. I november ska vi träffa ett gäng glada pensionärer som har bett oss att komma och hålla vår föreläsning då dom har hört talas om oss och vad vi gör. 
 
Vi tar aldrig betalt för att komma till  någon och berätta vad vi gör. Men vi tar av vår tid för att låta fler bli upplysta om vilken värld vi lever i och hur vi tillsammas kan göra skillnad. Ingen behöver göra allt men hjälps vi åt så kommer blir det förändringar som gör stora avtryck för barnen som ingen har. Och varje gång så går vi ifrån våra besök med pengar i vår hand!!
 
Vi har en liten önskeföreläsning som vi ska ta tag i och som vi hoppas kommer att genomföras om allt går i lås!
 
Ha en fortsatt skön söndag och nu ska jag krypa tillbaka till soffan och se om någon vill passa upp på mig....!
 
 
 
 
Ett för mig starkt avtryck var när dockan Fay hittade sin nya ägare.....
 
 
Jennie
 
 

Kommentarer
Postat av: Åse

Men åh den bilden är underbar och finns även hemma hos mina föräldrar, hoppas du kryar på dig snabbt. Kram

Svar: Det är något visst med den bilden. Kanske för att mamman blev så lycklig över att någon såg hennes lilla flicka. Kan titta på kortet hur länge som helst.....
Tack för dina ord, kram J
Jennie och Anna

2013-09-22 @ 18:18:18
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Postat av: Pia

Ja ibland får man rätt i sin magkänsla, det känns ofta som om ödet pekar med hela armen för en:) Hoppas du mår bättre och att det inte är så allvarligt med knät, det är verkligen inget vidare med de däringa lederna... Helt underbar bild Jennie!
Kramar

Svar: Hej PiaVisst är det konstigt att man bara vet att det är förutbestämt vad som skall hända.....
Jag hoppas knät går åt rätt håll även om det gör att jag får stanna hemma från korvalådan ett tag till......
Ja bilden är helt ljuvlig. Kramar tillbaka <3
Jennie och Anna

2013-09-23 @ 06:46:25
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Anna

Hej Jennie!
Jösses vilken vecka! Krya på dig i knäet!
Så kul att få läsa mer om vad du och Anna hittar på, i detta fall föreläsningar! Fantastiskt!
Fotot på den lilla flickan med dockan är alldeles underbart fint!
Önskar dig en snabb tillfriskning i knäet!
Kram Anna i Skåne

Svar: Hej AnnaNu känns det som om man kan skratta åt eländet även om jag fortfarande är sjukskriven....
Ja vi hoppas så att vi ska kunna komma ut lite mer och berätta om vad våra hjärtan brinner för. Tack snälla för dina krya på dig tankar.

Kram J
Jennie och Anna

2013-09-24 @ 09:42:46
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Postat av: Hörni!

Oj stackars dig, krya på knät!

En sån fin bild. :)

Svar: Tack snälla :)Bilden är helt ljuvlig och även om inte den lilla flickan förstod vad som hände så lovar jag att mamman blev helt salig när hon förstod att dockan skulle stanna hos dom!

Kram J
Jennie och Anna

2013-09-24 @ 22:02:17
URL: http://horni.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0