Ordning och reda....

Lika rörigt som jag har på mitt kontor bland alla saker jag ska ha med mig har jag i mitt inre just nu.

Inget faller på plats naturligt och jag måste slita för allt jag gör. Jag är inte ensam i mina förberedelser, men ändå känner jag ju att ansvaret är mitt.

 

Därför startade jag dagen igår med att städa iordning på kontoret och jag tror minsann att det hjälpte mig lite....

Jag känner mig lite mindre kaosartad på insidan och idag tog jag tag i en hel del saker som jag planerat att göra. Det känns hur skönt som helst och nu är det bara resten kvar.

Att reda ut nåt på insidan när det är rörigt på utsidan funkar inte för mig och det borde jag ha lärt mig vid det här laget, ändå försöker jag...

 

Jag träffade Jennie en stund i eftermiddag för att gå igenom det sista och stämma av allt som ska göras och varje gång så är det som en box i magen.... fan också, hon ska inte med. När ska jag på riktigt fatta det?

 

 

                                                                                     Anna
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Vad härligt att höra att det är någon mer än jag som känner på det viset. För att hitta harmonin så kan jag inte ha det som ett sjöslag runt mig. Det måste kännas lite konstigt, eller rättare sagt jäkligt konstigt att du åker själv, men vi är ju väldigt många som är med dig i tanken :)
Kramen

Svar: Ordning på alla plan är mer viktigt än man tror! Det känns konstigt...men att ha med folk i tanken, eller att vara i tanken på någon är inte fy skam det det heller! :) Kram A
Jennie och Anna

2013-09-25 @ 19:44:04
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Melody and M.E

Jag förstår dig fullt och fast! Det måste finnas en grundordning för att jag ska känna harmoni och få ihop saker och ting, speciellt inför en resa! Och jag tycker att du är så modig som reser själv, du har min fulla beundran!
Kram M.E

Svar: Ja, det funkar inte annars, fastän jag tror det :) Just nu känner jag mig inte så värstans modig förstås, men tack! Kram A :)
Jennie och Anna

2013-09-25 @ 22:09:27
URL: http://melodyshihtzu.blogspot.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0