Bästa Eddie skickar bilder!

Dom bästa dagarna man kan få när man inte är nere i Uganda är de dagar då Eddie eller Sam skickar kort på vad som händer! Det känns som vi är med dem på ett helt annat sätt när man får se och det är väldigt skönt att med egna ögon få se att dom mår bra.
 
Häromdagen var dom på en spelning inne i Kampala City med mycket folk och sedan gick dom parad på gatorna och spelade. Vi ser att dom fått Coca-Cola vilket tyder på att det är en fin spelning och bara det är stort för en hel del av barnen som spelar!

 
 

I morgon är det dags för dem igen och klockan 4 på morgonen ska dom ge sig iväg! Det är tidigt men dom är vana och det är inget knot,dom gör det bara. När jag var med dem på en function förra året så lämnade vi hotellet 2.30 för att hinna fram i tid för spelningen och jag var helt färdig när vi kom tillbaka på kvällen,och då hade jag inte ens spelat....Det är en rejäl kraftansträngning för dem kan jag säga.
 
Glada blir vi av bilderna iallfall!
 
 
                                                                               Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0