Det händer saker hela dagarna....

Det är intensiva dagar för både Anna och för Eddie och det börjar dra ihop sig nu för Anna att åka hem till Sverige igen. Hon är efterlängtad av sin familj och av mig. Vem som helst som man har i sin närhet orsakar lite oro när han eller hon  är på resande fot och allt inte är som det brukar.
 
Hur som helst så fick jag ett helt underbart samtal med Anna och Eddie nu på morgonen. Dom berättade att förberedelserna inför den stora festen pågick för fullt och jag hörde musiken i bakggrunden och förstår att stämningen börjar infinna sig. Vi har skrivit om det förr men denna dag är helt magisk och det är som om alla befinner sig i ett lyckorus. 
 
Vi fick också pratat lite om det mest akuta som måste åtgärdas på skolan och det är därför våra besök är så otroligt viktiga. Eddie är ödmjuk och frågar inte efter något så därför måste vi se det med egna ögon så att vi kan fortsätta vårt arbete med skolan.
 
 
 
 
Lite dålig kvalité på kortet,  men så glad jag blir när jag får prata med dom!!
 
 
 Frukt har inhandlats inför kvällen
 
 
 
 
Jag tror nog att brödet skall vara till en liten lunch mitt på dagen då det förra gången vi hade fest blev så otroligt länge för barnen att vänta ända till kvällen för att äta.
 
 
Matbananer
 
 
 
Väldigt suddig bild men jag tror ni kan urskilja hönorna som snart ska få sätta livet till......
 
 
 
Ännu mera frukt och grönt. Sockerrör har också inhandlats!
 
 
 
 
Att man ska ha läsk på en fest hör ju till! Jag glömmer inte när vi var där 2010 och många av baren fick smaka på läsk för första gången. Där var en lite kille som drack och drack, sedan svalde han och ut ur näsan rann läsken! Ni kan tänka vad det kittlade i hans näsa :)
 
 
Nu önskar jag dom en alldeles fantastisk och magisk dag och kväll. Mina tankar finns hos dom och jag skulle ljuga om jag inte säger att jag hade gjort vad jag kunnat om jag fick vara med i kväll.
 
 
Jennie

Kommentarer
Postat av: Mona W

Känner feststämningen ända hit ❤️ Vilken lycka för dessa barn! Kram på er

Svar: Ja visst gör man! Tror nog att det blev en toppen dag och kväll <3, kram
Jennie och Anna

2014-04-12 @ 13:23:53
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0