Jag hittar inte flytet....

Fortfarande har jag svårt att hitta flytet i skrivandet igen...Alltför mycket tankar och känslor rör sig inom mig för att jag ska kunna få ur mig det som jag så gärna vill berätta.För varje gång som man kommer hem så är det lite lättare på ett sätt, men på ett annat sätt är det precis lika svårt som alltid.
Fördelen för mig är att jag vet att vi snart är där igen,jag svävar inte i ovisshet. Nackdelen är att jag älskar dem lite mer för varje gång som jag träffar dem och jag vet och förstår vad jag lämnar dem kvar i. Det är deras vardag och dom vet inget annat tröstar vi oss med,men det hjälper inte när jag vet det.
 
 
Viljan och drivet att förändra och förbättra är precis lika stort som alltid men vi blir också mer varse om vilka problem vi har att brottas med,det är ingen barnlek det här. Det har vi väl iockförsig vetat från början men det blir mer tydligt på nåt vis allt eftersom tiden går.
Det känns skönt att veta att vi har Eddie bak i ryggen som leder oss på bästa sätt för att vi tillsammans ska kunna ge Bristols alla barn en ljusare framtid....
 
 
 

 
                                                                                  Anna
 

Kommentarer
Postat av: Joe

Vilken fin bild :)

Svar: Tack så mycket... A
Jennie och Anna

2014-04-24 @ 12:22:49
URL: http://yoginijoe.blogg.se
Postat av: pineapple resort

aww vilka härliga bilder! :D Vackert!

Svar: Tack ska du ha... :) A
Jennie och Anna

2014-04-24 @ 16:49:58
URL: http://www.pineapple-resort
Postat av: Pia

Tunga tankar som du har att brottas med Anna! Det är så lätt att säga att, så är det där, men det är inte så lätt att tänka så när man sitter här. Ni gör ett fantastiskt arbete för barnen och tänk vilket stöd ni är för Eddie!!
Styrkekramar till dig

Svar: Tack... och kram tillbaka! A
Jennie och Anna

2014-04-24 @ 20:09:45
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0