Lycka

Precis som Anna skrev så är jag ingen person som älskar att skriva men jag älskar att läsa det som andra skriver så jag ska göra mitt bästa dessa dagar som Anna är iväg. I det tidigare inlägget kunde ni läsa att Anna efter en massa timmar på resande fot änlitgen har kommit fram välbehållen. Efter en natt med få timmar av sömn så var dom i måndags ute på skolan hos våra barn som med all säkerhet längtat och väntat på Anna lika mycket som hon längtat efter dom.
 
I måndags kväll så pratade vi lite via facebook. Det är en extremt konstig känsla som innfinner sig när man vet att hon är där på platsen jag allra helst i hela världen skulle vilja vara på samtidigt som jag vet att det inte var någon möjlighet för mig denna gång......
 
Eddie som vet vad som berör oss visste precis vad han skulle göra för att känna mig lite delaktig. Han skickade dessa kort
 
 
 
 
 
 
Korten talar för sig själva och mitt i centrum med alla barn omkring sig så hittar ni Anna och jag är inte det minsta avundsjuk..... ;)
 
I går hörde jag inget men jag vet att det skulle bli en lugn förmiddag och att eftermiddagen skulle spenderas ute på skolan.
 
Snart så hoppas jag på lite mer ifrån Anna så att ni också kan få följa med i hennes dagar på skolan
 
Jennie
 

Kommentarer
Postat av: Ekenäsliv

Bilderna är ju bara underbara! Vilken kärlek!

2014-04-02 @ 16:13:54
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: Anna

Hej Jennie!
Så fina foton! Jag kan tänka mig att eftersom du vet exakt hur det ser ut på Bristol, hur det är att vara där etc så kan du nästan förnimma/känna allt det som Anna upplever men hemifrån! Förstår att du längtar ner, men nästa gång reser ni nog tillsammans!
Kram Anna i Skåne

2014-04-02 @ 19:53:50
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Postat av: Mona W

Underbara kort! Är glad att du skriver lite här om vad som händer Jennie. Kramar ❤️

2014-04-03 @ 21:24:37
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0