Ett stycke paketerad groda till Uganda!

Jag heter Anna Christina Handin och jag är 39 år gammal.Jag är gift och mamma till 3 barn. Jag har 1 intresse utanför det vanliga livet nämligen barnen på vår skola i Uganda.
Jag har en handfull nära vänner och närmst mig är Jennie. Jag har länge vetat att min humor har varit låg och på gränsen till dålig. Att man då stöter på en sådan vän som Jennie som visar sig ha precis samma dåliga humor känns ju smått unikt.
 
 
Iallafall har vi idag träffats och gått igenom det sista innan jag åker och det gjorde vi över en frukost.
Mysigt som alltid och jag inser att det kommer bli tomma veckor även utan henne...Vi hörs på ett eller annat vis dagligen härhemma. När vi ätit klart skulle vi åka och hämta upp lite gosedjur som vi fått skänkta till barnen och samtidigt lämna en insamlingsbössa på ett ställe. Dom som lämnade gosedjuren hade möjlighet att vakumförpacka dem vilket ju är jättebra för oss för att det tar lite mindre plats då.
Och här kommer beviset på den helt fantastiskt dåliga humorn in....
 

En vakumförpackad groda. Vi skrattade på riktigt så sjukt mycket åt det här för det ser helt galet ut!
Grodan är helt platt och det ser ut som den säger Heeey,låt mig va!Jag har inte gjort nåt!  Hahahahaha!
 
Stackars dom människorna som vi har i vår närhet alltså....dom måste bli redigt trötta på oss ibland...men samtidigt så tackar jag min lyckliga stjärna för just min humor,vem hade jag annars varit och hur hade man orkat allt i vardagen om man inte skrattade åt den ibland?
I min värld går det mesta att skämta om (dock INTE allt)  om man gör det med lite känsla... Och nu vet jag att tillockmed en packad groda kan få mig att skratta en hel dag...undra om jag nånsin blir vuxen? :)
 
 
                                                                      Anna
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Hahaha, du är bara för underbar :D Nej nej nej, bli aldrig vuxen, eller rättare sagt, du är vuxen om du har barnasinnet kvar, så säger de iaf ;) Jag kommer aldrig heller att växa upp tror jag, kan undra vad jag ska bli när jag blir stor.... ;) Jag har ju inte fått ryckt tummen och kommit till er med det sista.... är det kört nu? Ja inte i kväll då utan imorgon :)
Kramar till dig underbara människa <3

Svar: Äh....man är som är! Det får vara så! :D Kom jättegärna förbi imorgon,det är inte försent! Är vi inte hemma så sätt det utanför. Och Tack! Kram A
Jennie och Anna

2014-08-22 @ 19:13:08
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0