Markägare!

Efter en lång tid och mycket jobb för Eddie så kan vi nu äntligen stoltsera med att Bristol Academy är markägare!
Vi har en en märkbart lättad och väldigt glad Eddie! Han kallar vissa saker för historiska ögonblick och det här är ett av dem. 1,5 acre är den och acre tror jag betyder tunnland.Och tittar man på wikipedia så är ett tunnland
ca 5000 m2 så det skulle innebära ca 7500m2 mark då.
 
Marken ligger ca 5 mil från Bristol och det kommer att bli en bra sysselsättning för barnen att få åka med dit under helgerna. Alla tycker inte att det är roligt att spela och nu får också dom chansen till nåt roligt.
Faisal är den som kommer att ha störst ansvar för arbetet med marken,han kan jättemycket och han är samtidigt bra med barnen. Det ska bli spännande att få se marken när vi kommer ner!
 
Lite egenodlat som ger möjligheterna till lite billigare mat och förhoppningsvis lite lite mer varierad kost till barnen.Posho och bönorna kommer att vara kvar såklart men det kanske kan bli nåt litet extra bredvid.
 
 
Pengarna som vi använt till marken fick vi skänkta till oss i julas från ett företag som heter SunTeam och vi är så tacksamma för er hjälp! TusenTack!
 
 
 
                                                                           Anna och Jennie

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0