Vi har packat!

Idag har vi packat...Hjälp vad vi har packat! Min mamma och Jennies mamma kom och hjälpte oss och det gick väldigt smidigt! Det enda problemet är antalet väskor som inte räcker på långa vägar för det vi hade behövt ha med oss.
Vi har grejerna men inte platsen. Men så är det..vi vet ju det men ändå så stör det!
 
 
I nuläget går det ner 3 väskor med mig och då har jag tagit en väska extra med saker.Sen går det ner 12 väskor med Jennie och gänget i oktober och i nuläget 1 extra väska som min mamma sponsrar oss med.
För ungefär 1500 kr får vi med ytterligare 23 kg och vi kan klä ca 15 barn till så det är värt mycket.
Vi har också en väninna till min mamma som reser till Uganda samtidigt som oss för att åka på safari och dom tar med några väskor också för vår räkning.Vilket är skitbra såklart!
 
 
För mig är det en otrolig lättnad ikväll att vi har fått packat så pass mycket som vi har eftersom jag vet vilket arbete det ligger bakom och det hade känts fruktansvärt att lämna Jennie ensam med allt det jobbet. Nu har hon bara några få väskor att packa till och det klarar man själv.
Röda band är knutna i alla väskor så dom ska kunna hålla reda på dem när dom kommer på bandet på Entebbes flygplats om bara 49 dagar!
 
Den här gången när jag får stå med våra Ugandiska vänner och vänta på andra sidan glasdörren för att se dem komma...!
 
Så här såg det ut i Entebbe när vi reste 2010. Min son Hampus!
Landvetter 2012...
Min Elias och Jennies Felicia 2013!
 
 
                                                                                     Anna
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: CreandoPhoto

SÅ mycket saker. Finns det inget annat sätt att få ner grejerna på? Flygbolaget, de sponsrar inte alls eller? Hade ju varit en god sak annars tänker jag.

Härligt att vara på gång i alla fall. :)

Svar: En läsare till oss,Åse ordnade förra året så att KLM lät oss åka med 2 extra väskor kostnadsfritt.Det enda som vi behövde var att det Kenyanska flygbolaget skulle låta oss ta väskorna mellan Kenya och Uganda och dom sa nej....så då kunde vi inte göra det. Åse startade då en insamling så vi fick med oss 2 extra väskor iallafall! :) Att transportera ner sakerna är en svår bit...skicka med exempelvis DHL är jättedyrt och dom pegarna har vi inte att röra oss med dessvärre...Vi vet att det är så här men likväl så är det oerhört frustrerande! Kram A
Jennie och Anna

2014-08-18 @ 11:40:00
URL: http://www.creandophoto.se/blogg
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0