Ett god morgon från Uganda

 
 
Telefonen pep i morse vid 5.30 och man hinner bli lite irriterad först när man ser vad klockan är, men i samma sekund inser man att det bara finns en som skickar på Viber så tidigt och det är Eddie.... Irritationen försvinner och man blir glad när där ligger ett stort God Morgon på telefonen. Dom är två timmar före oss och har varit igång några timmar.
 
Det kom också ett kort där Eddie skrev att han nu var redo att ta hem dom första sängarna som var färdigmålade och klara för avhämtning. Dom kommer att byggas i hop till trevåningssängar så fort dom kommer in i sovsalarna.
 
 
 
 
 
Det blir väldigt mycket färg på sängarna så det var med lättnad när han i samma veva berättade att färgen på väggarna var bestämt till cream yellow. Tack säger vi och var väldigt glada över det beslutet.
 
Som vi berättat tidigare så är där inte många kvar på skolan nu när det är jullov. Dom som dock är kvar var allihopa i väg på en function idag. Så bristol var helt tomt på ungdomar under dagen i dag.
 
Eddie vet vad som gör oss lyckliga för efter ett litet tag så kom dessa korten där han berättade att dom nu var tryggt tillbaka på skolan igen.
 
 
 
 
 
 
Ett kort kom också på Nalukomwa Fesali. Han är ett av våra familjebarn och han och hans storebror Makanga Harafat är kvar på skolan över jullovet. Dom hade möjlighet att få lämna skolan över lovet men valde att stanna då dom kände sig mest trygga i det. Det är alltid skönt att se några välbekanta ansikten som på något konstigt sätt beskriver att livet på Bristol fortgår och man får en chans att se att dom finns där.
 
Det är en väldigt lycklig Eddie som varje gång man pratar med honom tackar för det vi gör för honom och för barnen nu när vi renoverar sovsalarna. Det ger kommer att ge honom och skolan ett väldigt gott rykte när sovsalarna är färdiga. Det är sovsalarn som föräldrar tittar på när dom kommer för att besköka skolan när det gäller inskrivning av nya barn.
 
Året går mot sitt slut konstaterade Eddie innan vi sa hej då för idag och avslutade med orden "promise that you never will forget what you and Anna have done for all the needed children...." inte kommer vi att glömma vad ni har gjort för oss svarade jag då, det är sanningen som berikar oss varje dag i vårt arbete för barnen
 
Jennie
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Gott slut och ett riktigt Gott Nytt 2015!!
Kramar i massor till er finingar <3

Svar: Detsamma till er Pia! Och Tack för året 2014! <3 Kram A
Jennie och Anna

2014-12-30 @ 21:22:32
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0