Sam och Pius

Gång på gång visar han att han är unik.Han visar att hans sätt att vara inte är en tillfällighet utan att han faktiskt är sån här utifrån och ända in. Världens finaste och bästa Sam!
 
 
Vi hämtade ju Sam´s lillebror Pius till Bristol strax innan jag åkte hem.Nu är det lov på Bristol och dom flesta barnen och ungdomarna ska åka hem.
Till Kiwangala där Pius bor är det långt och det kostar mycket pengar att transportera sig. Pengar som inte finns och inte viljan heller hos Pius, han vill vara kvar i Kampala.
 
 
Vad tror ni Sam gör? Han tar hem Pius till sig...och i ett rum på ca 10 m2 kommer dom att spendera 2 månader tillsammans innan det är dags för Pius att börja skolan igen.
Det kommer att kosta på för Sam...det är en mun mer att mätta och den platsen han är van vid att ha för sig själv ska nu delas med en 16 åring,och han ska också ha ansvar för den 16 åringen. Men utan att tveka så gör han det. Jag frågar om han klarar av att mätta dem båda och jag får till svar att vi delar på det jag har.
 
Enkelt i Sams värld och alldeles självklart.Är man storebror då är man det,alltid.
 
 
 
                                                                                    Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Hörni!

Vilken fantastisk storebror!

Svar: Världens bästa! <3 A
Jennie och Anna

2014-12-10 @ 23:48:50
URL: http://horni.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0