Vilka dagar

Som Anna skrev för några dagar sedan så kommer december 2014 pasera som den galnaste månaden för oss under åren som gått. Galet på ett helt fantastiskt sätt, galet på ett underbart sätt och galet på ett sätt som lyft oss flera nivåer och har gett oss massa energi att orka vårt fortsatta arbete för barnen på Bristol.
 
I går kväll så anordnade vår vän Marina som driver Strömma farmlodge en kväll med musik där Falkenbergs Indiekör kom och sjöng in julen. Intäkterna från kvällen gick direkt till våra barn och tack säger vi....
 
 
 
 
 
 
 
 
I dag så besökte vi Sunteam i Veddige. Sunteam drivs av Susanne och Anders och i deras personal finns min moster Lisbeth. Dessa fantastiska människor har dom två sista jularna skänkt en större summa pengar som vi har använt till att dra in vatten på skolan och vi har även kunnat köpa 2 ha mark som efter några turer med myndigheter nu är våran och som vi ska börja odla på i januari.
 
Vi har aldrig riktigt fått tiden till att träffas men idag innan dom gick på julledigt så åkte vi till dom och berättade om vårt arbete och vi fick visat med bilder var deras pengar har använts till och innan vi gick så fick vi även i år deras fina stora julgåva. Våra hjärtan lyftes ännu en gång och vår tacksamhet hoppas jag att dom kände. Väldigt intresserade av vårt arbete och väldigt glada var Susanne och Anders och deras personal så vi hoppas att vi snart kan meddela dom vart pengarna kommer att användas till denna gång.
 
 
 
Med dessa två dagarna bakom oss så ger vi oss in i helgen där vi på söndag kommer att finnas i galerian i Varberg och efter det så kanske vi tar lite ledigt en dag eller två....
 
 
Jennie
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Tack själva för igår, det var verkligen supermysigt <3 Kramen

Svar: Det var det! :) Kram!
Jennie och Anna

2014-12-19 @ 20:05:44
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Mona W

Ja, tusen tack för en härlig kväll! Mysigt, stämningsfullt och känslosamt ❤️❤️
Kramar till er fantastiska människor 😍

Svar: Ja...det blev allt lite känslosamt emellanåt....Kramar till dig med <3
Jennie och Anna

2014-12-19 @ 20:28:07
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0