Rädda de som räddas kan

 

Vi har haft ca 70 boende barn på Bristol....det är många.

Nu när den nya terminen har dragit igång så har vi närmare 90... 90 är bortom många och det kan inte hjälpas att hjärtat snörps åt och tankarna kommer på hur vi ska klara 90 barn? Och då är det bara dom som bor.

Vi har alla dom andra också.

 

Jag och Jennie vill ju inte bara att Bristol ska vara en förvaringsplats för barnen,därför att för många utav dem så är det deras enda hem också. Vi vill att barnen ska ha att göra på sin fritid. Vi vill att dom ska vistas i en bra miljö.

Men hur ska Eddie kunna säga nej till barn som vill gå i skolan?

Det här är inte Eddies jobb, det är hans kall och det handlar inte om pengar. Dom allra flesta barnen som går på Bristol går där utan att betala några skolavgifter för föräldrarna har inte råd. Men för fattiga människor är utbildningen den enda vägen ut ur en extrem fattigdom. I många av fallen räcker det ändå inte till, men utan den så är det helt kört....

 

Eddie vet vad det är som räddat honom och han gör detsamma nu för de barnen han har hos sig, 10, 50 eller 100 barn, rädda de som räddas kan.

Men för oss är det inte lika enkelt att förstå, för vår verklighet och vårt liv är nåt helt annat än det som dom möter varje dag.

 

 
 
 

                                                                             Anna

 


Kommentarer
Postat av: Linnea i Solglänta


Ni är hjältar hela bunten tycker jag... Hjältar kommer i många olika förpackningar.... Ni tjejer är det, som ihärdigt engagerar er för barnen och skolans skull. Beundransvärt! Likaså Eddie. Vilken man! Jag hoppas du kan sända en hälsning till honom från mig och säga att jag beundrar honom och er andra och att det han gör är så stort för så många!

Kramar Linnea i Solglänta

Svar: Det är svårt (omöjjligt) att se sig själv som en hjälte, men tack för att du tycker det! Vi lovar att hälsa Eddie och vi vet att han kommer bli glad! Kram och tack igen! A
Jennie och Anna

2014-02-24 @ 07:53:45
URL: http://linneaeriksdotter.blogspot.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0