Det kommer löna sig!

Huvudet snurrar som om det inte fanns nån morgondag...
Det snurrar för att det finns så otroligt mycket bra människor runt omkring oss som verkligen vill vara med och hjälpa till.Det snurrar  för att det finns andra som inte fattar nåt, fastän dom borde. Det snurrar för att jag tillsammans med Jennie ska veta vad som är det rätta för 400 barn i Afrika och ta beslut som kan innebära stora skillnader åt båda håll, och för att något som pågått i snart 6 år ändå så starkt känns som starten på nåt nytt.
 
 
Eddies oerhörda vilja att hjälpa sina barn tillsammans med våran har fått ny kraft och jag tror att vi lättare ser en framtid. Det är fortfarande mängder med kliv tillbaka emellanåt, men vi har många kliv framåt och det är dom vi räknar! Vi vet att om bara vi jobbar hårt så kommer det att löna sig...
 
 
En nytagen bild som kom från Eddie igår... :) Lunch på Bristol!
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Vi finns här, och vi gör allt vi kan Anna för att hjälpa er!!! Ni är helt makalösa i ert arbete för barnen på Bristol. Blev såå glad idag då jag såg att en bloggvän på Gotland också länkar till våra utlottningar och till er!!!
Kramar i massor <3

Svar: Vi vet att ni är där...vi känner det. Tack för att du jobbar på din kant, det behövs! Kram A
Jennie och Anna

2014-01-22 @ 11:33:11
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Åse

varje steg framåt även om de ibland kan vara små, är än dock ett steg i rätt riktning. Ju fler som sprider ert budskap desto bättre. Kram och fin tisdag till er.

Svar: Det är lättare att se även dom små stegen när allt sker i en positiv anda :) Och ja... ju fler vi är som hjälps åt desto bättre! Kram! A
Jennie och Anna

2014-01-22 @ 11:52:26
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0