Några av våra familjebarn <3!

Äntligen,äntligen är det brev på väg ut till våra familjevänner! Det har dragit ut på tiden därför att livet kom emellan.
Ingen ursäkt egentligen men sanningen. Det har nått några under dagen och kommer nå andra under de närmsta dagarna.
Tack för att ni väntat och tack för er fantastiska hjälp,den är guld värd!
 
Här kommer några av barnen som har haft turen att få en familjevän!
 
 
Fina Kabwaama vars liv aldrig kommer att bli enkelt. Men växer gör han så det knakar och en familjevän har han som inte kunde passat honom bättre! Tack Pia och Linus!
 Jalia..inte längre en elev på Bristol men hon är ofta där och hon har sin familjevän i Maria sedan flera år tillbaka.
Kafuko Monica tvättar sina käder. Alltid med ett leende och en hejare på side drum i brassbandet. Hon har 3 av sina syskon på Bristol också. Marie är vän till henne.
 Här har vi Barbirye Mary i skolans fritidskläder. Emelie och Jakob är hennes familjevänner :)
 
 
                                            
                                                                                     Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Bokcaféet i byn

Hej Anna & Jennie!
Världens största tack för det underbara brevet som dök upp igår! Vilken lycka!!! Så fint ni beskriver verksamheten och ert jobb, drömmar och mål! Vilken loppis ni fick till och så glädjande att sovsalsinsamlingen går så bra! Så brevet från Lwawona, underbart!!!
Tack!!
Kram Anna med familj

Svar: Det är vi som ska tacka! För att ni tror på det vi gör och vill vara med och stötta det.Kul ändå att ni blev glada :) Kram A
Jennie och Anna

2014-07-02 @ 19:22:45
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Postat av: Pia

Ett varmt och innerligt tack för det fina brevet vi fick igår! Ni är så duktiga att få ner orden rätt, det är skrivet, precis som här, med en sådan inlevelse, med sådan kärlek <3 Tack också för det fina kortet, Linus tycker lite synd om honom som inte har möjlighet att få en bonusfot som honom. Han tycker inte det är rättvist.... "lånar" bilden på honom här till min blogg.
Kramar i massor till er båda <3

Svar: Tack så mycket :) Visst är det lite synd om Kabwaama,det tycker vi med... Man tackar ofta numera att man föddes i den enklare delen av världen,Kram och Tack för er hjälp, A
Jennie och Anna

2014-07-02 @ 20:41:22
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Lisbeth

Tack för det fina brevet och kortet på Anne. Jag blev jätteglad, och jag blev väldigt glad över brevet från Vanesa. Hoppas ni vet att ni är fantastiska.
Kram Lisbeth

Svar: Vad roligt att du blev glad! :) Vi vet inte alltid att vi är det, men det är hemskt skönt att få höra det emellanåt att nån tycker att vi är det... Kram och Tack! A
Jennie och Anna

2014-07-03 @ 19:36:50
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0