När allt dom säger är nytt!

Dom senaste gångerna som jag har rest ensam ner till Uganda så har jag också haft turen att få besöka Eddies mamma.
Det är en stor ära och stunderna där känns på nåt vis lite heliga...Min respekt för Eddie är stor och det är nog det som gör det stort att få tillbringa tid med hans mamma också. Den här gången så åkte jag och Sam dit tillsammans med Eddie och Faisal och vi passade på att plocka stora buntar med en speciell sorts blad som dom hackar ner och kokar. Det ser ut som spenat ungefär... Det blev ett välkommet extra tillbehör till barnens kvällsmat den kvällen! Vi plockade med oss lite färsk Jackfruit som också det gavs till barnen när vi kom tillbaka till skolan.
 
 
 
 
Att vara med dom här människor är oerhört intressant för i stort sett allt dom säger är nytt för mig. Faisal är helt fantastisk på att berätta och förklara vad olika växter,blad och blommor kan användas till och det är så himla roligt.Rätt som det är hänger Sam i ett träd, och ropar att jag ska ta emot färsk Guava och Mango!
Gissa hur gott det är?
 
 
 
Eddies mamma ville ha att jag skulle vara en del av hennes trädgård och bad mig att plantera en sorts nöt, tror jag det var... Jag fick plantera en han-planta och en hon-planta som skulle komma att klättra sig höga i det trädet som stod bredvid och sen fick jag lova att komma tillbaka och se till det nästa gång vi skulle ner :) Hur fint som helst!
 
 
Häromdagen kom det lite bilder från Eddie hur plantorna växt!
 
Anna

Kommentarer
Postat av: Marran

Det måste vara en himla upplevelse att få testa alla nya frukter, blad och bär. Spännande att få testa sådant som kanske inte finns här.

Din nominering ligger uppe nu förresten :)

Svar: Det är det absolut! Tack för inlägget! :) A
Jennie och Anna

2014-06-02 @ 08:14:21
URL: http://www.marilens.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0