Alla borde få ha ett hem

Tänk att det finns barn som har sitt hem på gatan. Barn som inte har en fast punkt där man är trygg.

Barn som sover ute och som utsätts för det ena värre än det andra.Barn som kanske inte ens minns hur det är att vara mätt eller hur det känns att vara älskad.

Finns det nåt barn som förtjänar det? Självklart gör det inte det ändå så är det så världen ser ut.

Vi är så många som sitter på möjligheter att hjälpa till ändå så väljer dom allra flesta att inte göra något alls, och med handen på hjärtat kan jag säga att jag förstår inte hur man kan göra så. Man måste inte ha sett eländet med egna ögon för att förstå att det ändå finns där....

 

Jag vet att jag inte räcker till för att förändra världen fastän det är precis det jag vill. Jag vill inte se barn ligga på pappkartonger på min väg hem från Bristol till hotellet fastän det är precis det jag gör,om vår chaufför väljer en speciell väg. En av kvällarna vände jag tillochmed bort huvudet för jag orkade inte se det just då.

Men försvann problemet? Precis... det gjorde ju inte det.

 

Att inte se det betyder inte att det inte finns, oavsett om det gäller barn som sover ute, eller barn som inte har det bra i största allmänhet och det är ingen skillnad vart barnet bor eller vilken färg barnet har, alla förtjänar att vara trygga,alltid.

 

 

 

                                                                            Anna


Kommentarer
Postat av: Åse

Visst är det så, och visst skulle man vilja ta alla dessa barn i famnen ge dem ett bad, rena kläder ett mål mat och en renbäddad säng att sova i, visst gör det ont hela vägen långt in i hjärtat. Vi kan inte hjälpa alla så är verkligheten tyvärr. Men att vi kan vara med och hjälpa barnen på Bristol det värmet gott i mitt hjärta. Kram och ha en skön lördagskväll.

Svar: Det värmer gott i mitt hjärta också... :) Vissa dagar vill man mer bara, andra dagar är man fullt nöjd med det som kan faktiskt gjort.. Kram! A
Jennie och Anna

2014-03-01 @ 16:35:44
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Postat av: Melody and M.E

Tänk att vi som bor i ett land där vi har det så bra, ändå avvisar ensamma flyktingbarn som kommer hit, tillbaka till länder där det förekommer övergrepp! Var finns den internationella solidariteten?
I mars har jag fyra barnbarn som fyller år och jag hoppas Linnea har tid att göra dem var sitt armband! En födelsedagspresent som kan göra skillnad för ett barn i Uganda med er hjälp!
Kram M.E

Svar: Det är helt ofattbart....! Och man blir galet arg!Linnéa hinner, vilka vill du ha? :)
Kram! A
Jennie och Anna

2014-03-01 @ 20:21:01
URL: http://melodyshihtzu.blogspot.se
Postat av: samuel

hi

Svar: Hi Samuel :)
Jennie och Anna

2014-03-03 @ 19:58:25
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0