Föreläsningsdag!

Vi är inga föreläsare jag och Jennie. Vi har inte det som krävs för att ens kalla oss för det.

Men vad vi har är ett engagemang, och är det någon som ber oss att komma och berätta om det så gör vi jättegärna det, men vi gör det på det enda sättet vi kan,nämligen från hjärtat.

Kanske är det just därför  man dom här dagarna är extra rädd att misslyckas att förmedla den känslan vi har för barnen på Bristol.

 

När man jobbar för sig själv så är det inte hela världen att inte göra bra ifrån sig alltid och hela tiden.

Man får nya chanser, men när man jobbar för någon annan så känns det som att varje chans är den sista.

Det är kanske inte det egentligen men när man står där och gör något som man i själva verket är livrädd för så är det svårt att få andra tankar i huvudet än just dom här.

 

Hade vi kunnat så hade vi mer än gärna fortfarande jobbat i det tysta för barnens bästa, men som Jennie läste nånstans

"När hjärtat är fullt så tar munnen vid"  det är ord som stämmer in på oss nu... vi måste låta det spridas för att kunna göra det vi vill.

Det får svida i magen och rusa i huvudet, för nånstans är det ändå värt det, om vi så bara kan få en enda människa till att tycka att Bristols barn är värda att kämpas för...

 

 
 
                                                                              Anna
 

Kommentarer
Postat av: Anna- Bokcaféet i byn

Jag hejar på er och håller tummarna ikväll, dock egentligen helt säker på att det inte behövs! Ni fixar det galant!
Kram Anna

Svar: Tack Anna :) Tekniken svek oss flera gånger om idag, men ibland är det så. Vi gjorde vad vi kunde och så får det vara... Kram och Tack! A
Jennie och Anna

2014-03-03 @ 15:26:22
Postat av: Ingela

Det var ju en liten underdrift att säga att tekniken svek lite;-). Den la ju av helt och hållet (och det får allt arrangören ta på sig) men vad gör det när ni lyckas förmedla det ni ska. Ett engagemang och en så stor glädje över det ni får lov att göra. Jag tror att vi alla som var där blev inspirerade och gärna fortsätter att stötta er, Eddie och barnen i Bristol. Keep up the good work:-)

Svar: Ja...alltså... det var ju inte så hemskt mycket som flöt på tekniskt sett, men det får vara så! :) Tack för din hjälp till barnen på Bristol och för att du bjöd in oss, så får vi hoppas att vi inte skrämde iväg någon med vårt framträdande! :D Kram!
Jennie och Anna

2014-03-03 @ 22:54:50
Postat av: Ingela

Ja, jag menar ju förstås att ni inte alls kunde lastas för att tekniken svek. Det var ju vi som skulle fixat detta:-)

2014-03-03 @ 22:58:31
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0