Älskade lilla unge....Kämpa på.

När orden kommer att ett av våra små barn drabbats av en svår malaria så landar man i verkligheten med en duns och huvudet börjar snurra mer än lovligt snabbt... Han är hemma på lov men Eddie har fått rycka in för mamman saknar pengar till att ta honom till en klinik. Eddie gör det utan att blinka ,trots att det också för honom innebär en stor kostnad.

Pojken tas till en klinik och får medicin men tas sedan med hem igen för att hålla kostnaden nere.

Eddie besöker honom varje dag för att se att det inte blir värre...

 

Älskade lilla unge. Livet kan sluta tvärt för att man saknar pengar. 

Det känns otroligt orättvist,och då vi saknar pengar i projektet för alla som blir sjuka så väljer vi att att skjuta till  egna pengar emellanåt.Ibland gör Jennie det och ibland gör jag det.

Den här gången klappar mitt hjärta extra hårt och jag vet att jag inte får ro innan jag vet att jag gjort allt jag kan... Tacksamheten låter inte vänta på sig och det kommer ord från mamman till pojken via Eddie och jag vet att jag tog rätt beslut. Jag får foton skickade till mig och jag ser en medtagen pojke utan den glimten han brukar ha i sina ögon,och jag känner inte igen honom...Han är på riktigt mager och malarian har tagit honom hårt.

 

Och utan att jag är särskilt troende så vet jag att när jag beger mig till kyrkan för en konfirmation om en liten stund då kommer ändå mina böner och alla mina tankar att vara hos just honom, det får bara inte sluta såhär....

 

 
                                                                                    Anna

 

 


Kommentarer
Postat av: Veronica

Ni är fantastiska människor!

Svar: Tack så hemskt mycket! Det tror jag att du är också... :) A
Jennie och Anna

2014-05-10 @ 11:43:30
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: Anna-Bokcaféet i byn

Denna grymma sjukdom och detta att alla inte har tillgång till medicin. Ofattbart och så grymt. Så fint av dig Anna, kan tänka mig hans mammas lättnad.
Kram Anna

Svar: Det är svårt att förstå... Varken jag eller Jennie orkar stå bredvid när det drabbar dem,då gör man det som krävs utan att tänka,precis som vem som helst hade gjort.
Kram och Tack, A
Jennie och Anna

2014-05-10 @ 19:08:43
Postat av: sandra - 3 barns mamma <3

Denna fruktansvärda orättvisa när det kommer till bristen av pengar världen över. Vid sådanna här tillfällen kan jag inte låte bli att undra vatför vi har pengar. De tycks ju bara göra livet outhärdligt för de som sakbar dem.

Jag håller tummar och hoppas att hela mitt hjärta att han blir frisk igen <3

Svar: Tack Sandra! Vi håller också våra tummar att allt ska gå bra... Pengar är ju alltid ett problem...oavsett om man har dem eller inte.
Tack för ditt hjärta,kramar A
Jennie och Anna

2014-05-10 @ 20:14:16
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: Åse

Gör så ont, långt in i hjärtat, sätter in en slant som jag hoppas kan vara till hjälp. Kram Åse

Svar: Åse... det blir till hjälp,Tack <3 A
Jennie och Anna

2014-05-10 @ 21:40:27
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0