Tack så jättemycket!

Vi klagar inte för vi älskar det här...men vi är lite slitna för tillfället både Jennie och jag. Allt rullar i en hiskelig fart,inte bara med Bristol utan också livet i allmänhet. När sen advent och jul står för dörren då vet alla hur mycket det är man vill/måste/bör göra... Jobb och familj upp till det så går våra liv på spinn just nu.
 
Men ibland så händer det saker som gör att man får tillbaka en del av all den energin som man saknar och det hände idag.
Vi hade en föreläsning idag igen, och den här gången var det på Enebackens Kraftkälla hos Vanja och Holger bara en bit hemifrån.
Och idag stämde allt....Inte för att vi var några lysande stjärnor utan mer att hela stämningen var så rätt från början.
Alla lyssnade på riktigt och ingen såg ut att sväva iväg i andra tankar och när man föreläser betyder det allt.
Vi fick så mycket positiva energier med oss och det var precis vad vi behövde just nu! Vi har massa saker framför oss så det var en välbehövlig eftermiddag! Vanja avslutade med att spela en sång för oss som hon tyckte passade och det kändes i hjärtat.
 
 
Tack ni som kom,idag gjorde ni skillnad!
 
 
 
 
 
                                                                               Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kastrull

Härlig läsning. (:

Svar: Tackar :)
Jennie och Anna

2014-11-29 @ 20:57:34
URL: http://kastrull.wordpress.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0