När tiden går fortare än man vill och mer Malaria...

Hur en vecka kan gå så oändligt snabbt förstår jag inte.Vi var och hämtade dem på flygplatsen och sen var vi och lämnade dem igen, så känns det.Men vi hade en fantastisk vecka och det var väldigt skönt att få ha dem här!

Alla har verkligen gjort allt man kan förvänta sig 

Man vill så mycket bara och man hinner inte allt.

 

Jennie har gjort en stor del av arbetet tillsammans med de andra då min malaria inte alls gav med sig utan jag fick åka till sjukhuset och ändra min behandling.Jag behövde inte stanna kvar men jag har varit där varje dag.

Det blev en kanyl i handen med dropp och intravenösa injektioner i 5 dagar och jag gör min sista behandling imorgon vilket ska bli väldigt skönt. Kanylen skaver och det är ganska smärtsamt när dom sprutar in medicinen.Men tröttheten och smärtan har lagt sig och jag är glad att det fanns hjälp att få.

 

Den veckan vi hade tillsammans gick fort och det har även mina övriga veckor gjort och jag är inne på min näst sista vecka.Det känns overkligt och jag kan inte ta in det.

Jag vet att resenärerna där hemma har mycket tankar att brottas och ta itu med och jag vet att samma sak väntar mig inom en snar framtid, men först ska jag njuta av min sista tid i mitt hjärtas land Uganda.

 
 
                                                                              Anna

 

 


Kommentarer
Postat av: Christina Handin

Vad härligt att få läsa bloggen igenfrusna Uganda! Kram!

2014-10-15 @ 19:37:37
Postat av: Christina

Det blev lite fel, antar att du inte är igenfrusen i Uganda

2014-10-15 @ 19:39:40
Postat av: Hörni!

Skönt med besök hemifrån förstår jag. Men så trist att du mått så himla dåligt. Malaria låter verkligen jättejobbigt. Kram

2014-10-16 @ 11:22:36
URL: http://horni.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0