Idag fick jag till det igen!

2 dagar i rad,heja mig! Dessutom uppkopplad utan hjälp av Sam, heja mig igen! Mitt internet kopplas upp av massa inställningar via mobilen och jag hade troligtvis snappat upp nåt av det, för här är jag nu utan att riktigt veta hur!
 
 
I alla fall...Idag har vi fått stanna kvar i Eddies hus i Wakiso för det har regnat för mycket och det var inte möjligt att ta sig till Bristol i Nabweru. Men det har varit ganska skönt.Jag har haft 2 dagar där jag känt mig lite sliten i kroppen och idag har jag haft tid att sova igen det lite.Jag mår bra,jag är bara lite trött.
 
 
Igår kom vi hem ganska sent och huset var utan ström...Jag är inte van att röra mig i mörker,det är bara så.
Jag tvättade mig i skenet av en välanvänd pannlampa som Kerstin skickade med mig och jag blev allt lite full i skratt när jag stod där naken i halvmörkret och försökte göra mig ren i en balja....Men allt går och i förmiddags kom strömmen tillbaka igen.Nu får vi se hur länge den stannar!
 
 
I huset just nu börjar det lukta gott! Mat lagas och bredvid mig i sängen har jag 2 mobilspelande flickor!
Mobilspel är livet om man frågar Eddies barn!
 
 

Anne lagar mat!
 
Jag önskar er en bra dag!
 
Anna
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marran

Jobbigt att strömmen gick! Varför gjorde den det?

2014-09-05 @ 16:26:30
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Simona

Vad roligt! jag minns strömavbrotten i Afrika som något rätt så mysigt. Typ, kolsvarta duschar, eller att laga middag till skenet av ett tiotal blockljus. Alla sinnen förstärks när det är riktigt mörkt, så att bada i mörker är egentligen en jättehäftig upplevelse. Även här i Sverige så släcker jag ner badrummet ibland, kanske bara ett stearinljus, och tar en lång återhämtande dusch. Lyckos dig!

2014-09-06 @ 10:51:10
URL: http://simonamatata.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0