Regn och glädje....

Ni är nog många som väntar med stor spänning på att få höra i från Anna. Jag vet att det kan gå dagar mellan samtalen då regn mm kan försvåra kontakten hem.
 
Men i går så hade jag ett långt och välkommet samtal med Anna på Viber. Där har regnat mycket och det har regnat varje dag sedan hon kom dit. Regnet som kom i söndags hade tydligen varit så intensivt att det hade skördat många liv i sin framfart. Det är något som vi har fått uppleva vid våra besök. Det kommer så mycket vatten på så kort tid och den torra stenhårda marken sväljer inget regn alls och bara på en liten stund fylls vägar, hus och byar med vatten. Det är svårt när tom tidningen skriver att många barn följer med vattenmassorna och försvinner bort.....
 
Barnen på Bristol har fortfarande lov och börjar komma tillbaka nästa vecka. Fortfarande är där en hel del barn kvar på skolan under lovet och det är dom som Anna nu kan vara med varje dag. Det är skönt att bara få vara med en mindre grupp och komma dom nära och få tid att se och vara med dom, men det är givetvis lika stor glädje när skolan fylls av alla 450 barnen. Det är inte många som visste att Anna skulle komma dit så det blir garanterat en fin överraskning för dom när dom kommer tillbaka efter lovet.
 
I helgen hade dom varit hos Eddies mamma och hälsat på. Hon bor en bit från byn där skolan ligger och där hade dom inte märkt av regnovädret på samma sätt. 
 
Anna mår jättebra hälsar hon och hon blir väl omhändertagen. I går kväll vid 22-tiden så skickade hon ett hej och ett god natt då skulle dom precis äte matoke. Matoke är en rätt gjord på gröna matbananer och är väldigt väldigt stabbig i konsistensen och rättså svåräten..... Undrar om det var nattamaten eller kvällsmaten ;)
 
 
 
 
 
Anna hade lite kortvisning på datorn...
 
 
 
Eddies son Lorraine som är en kopia av sin pappa....
 
 
Jennie
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Bokcaféet i byn

Hej Anna & Jennie!
Så kul att få följa dina upplevelser på plats Anna!
Härligt Jennie att du snart ansluter!
Jag ska ta och förbereda kuvert och skicka till dig Jennie i tid. Kul!
Sköt om er!
Kram Anna

Svar: Hej Anna, det är lite svårt för Anna med att komma ut på nätet men ni får hålla tillgodo med mina uppdateringar..... Ja det ska bli otroligt fint att få komma ner igen och vi räknar dagarna här hemma min dotter och jag. Va glad Yefesi kommer att bli när det kommer ett brev ifrån er. Tack för att vi har dig med oss på vår resa, kram
Jennie och Anna

2014-09-02 @ 20:00:48
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Postat av: Ulrika Carlsson Vinberg

Härligt å höra att allt e bra med dig ( er ) ha de gött tur inte regnet koom i swe då hade de varit mkt media om det , de är ju värre hos er !!! 😎 😎

Svar: Regnet kommer i sådana mängder att man knappt tror att det är sant..... Man kan ju bara tänka hur det hade sett ut om det for fram så här i sverige... Tack för att du läser, kram :)
Jennie och Anna

2014-09-03 @ 13:02:03
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0