Dom kommer att tillhöra dem...

Vi får veta att över 80 procent av Ugandierna får nej  till att lämna Uganda och vi inser att Sam och Eddie kommer att tillhöra dem.In i det sista har vi hoppats på att det ska lösa sig på nåt mirakulöst sätt men det gör inte det.
Min mage har vetat det men jag har inte velat lyssna.Man skjuter det åt sidan och försöker behålla hoppet för vår skull,för Eddies skull och för Sam.
Han som har haft det här som sin allra största dröm sedan vi träffades och nu hade han den inom räckhåll.
Jag känner att han förlorar sin tro på livet och att det inte spelar nån roll hur mycket han än kämpar för det skiter sig alltid ändå, och för en gång skull så vet jag inte hur jag ska fånga upp honom ifrån det han känner därför att jag känner precis samma sak. Jag känner att det är jag som gett honom hopp och jag känner att det är jag som sänker honom nu fastän jag vet att beslutet inte är mitt.....Jag hade valt nåt helt annat än det här.
 
 
 
                                                                                       Anna
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Uffe

Du skall verkligen inte skämmas för att du skänker Eddie hopp, även om hoppet att komma hit nu grusas av trångsynta ambassadtjänstemän.

Du och Jenny har kanaliserat en hel skola och en massa kärlek till honom. Förminska inte det!

Med värme... /Uffe

Svar: Eddies släckta hopp är faktiskt lättare att leva med än det släckta hoppet för Sam i just det här fallet. Eddie har ett annat liv framför sig än vad Sam har... Kärleken till dem är och förblir stark alltid, men man vill så mycket mer....Att misslyckas trots att man egentligen lyckats med en massa saker svider fast det kanske inte borde....Kram A
Jennie och Anna

2015-04-27 @ 18:59:09
Postat av: Hörni!

Så otroligt tråkigt att de inte fick komma hit!

Svar: Skittråkigt! Men det var skönt att få se dem ändå och nu vet vi hur vi ska attackera ambassaden nästa gång....:) Kram! A
Jennie och Anna

2015-05-02 @ 12:36:24
URL: http://horni.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0