Vi växer mer än nån förstår..

Ett gäng kostymklädda män.En Jennie och en Anna i piké och luvtröjor med Converse på fötterna och ändå möts vi i en av de absolut bästa föreläsningskvällarna vi haft.Det var helt fantastiskt,på riktigt.
Deras klädsel fick nervositeten att kicka in fullständigt när man såg det men vi har aldrig varit med om en mer varm och genuint intresserad grupp av människor och dom fick oss att växa massvis!
En skönt bidrag till våra ungar blev det också som en ren och skär bonus för ibland är det nog så viktigt att få veta att det faktiskt märks att vi älskar det vi gör... Tusen Tack för ikväll,ni vet vilka ni är!
 
 
                                                                           Anna och Jennie
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Dag Eliasson

Kvällen var magiskt rörande och oerhört intressant! Stort lycka till i fortsättningen med Ert fantastiska arbete. Kostymerna hälsar så gott till Er båda !

Svar: Tack! 😊 Vad jättekul att ni var lika nöjd över kvällen som vi! Och tänk att så skrämmande kostymer kunde bli nåt så inspirerande! Massa kramar A
Jennie och Anna

2015-04-27 @ 21:44:38
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0