Jag blir glad ända inifrån och ut...

Jag skulle ljuga om jag sa att det inte värmer i hjärtat när man får respons på det som man skriver.
En del människor som skriver vet kanske redan från början vad som kommer att väcka reaktioner och känslor men jag har alldeles för lite erfarehet för att veta det i förväg och blir därför lika förvånad var gång det händer.
Skriv en bok! Jag har hört det från många håll nu men jag vet ju inte hur man gör.För mig handlar det bara om att ha ett öppet hjärta och ett öppet sinne när jag skriver och för att skriva en bok så krävs det mer än det.
Men otroligt tacksam är jag för att det finns dom som verkligen tror att jag skulle klara det,tro inget annat.
 
Så tack ni som läser varje dag,bara ibland eller nästan aldrig.Tack för att ni låter er beröras ibland av mina ord om det vanliga livet,om det jag känner och framför allt av anledningen till att den här bloggen finns överhuvudtaget Eddie och barnen i Uganda.Tack för att ni låter er beröras,om än bara litegrann.
 
 
                                                                                Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Signe

Det är inte svårt att skriva en bok med den talang du har. Min första "egna" bok trycks i höst. Klarar jag det så klarar du det.

Svar: Så värst talangfull är jag nog dessvärre inte Signe men vem vet,jag kanske vågar en dag. Tack för att du tror på mig och min förmåga. Kram Anna
Jennie och Anna

2015-08-13 @ 20:58:27
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0