Seriöst?

Igår i mitt flöde på Facebook dök det upp...och jag blev irriterad och sen väldigt fundersam.
En dejtingsida som dom opassande nog har valt att kalla Elitsinglar.... Vad är det för skit ens?
Hur kan man välja att kalla nåt elitsinglar? Vem passar in där? Dom som har mycket pengar?Dom som reser mycket eller har ett fint jobb? Vad krävs liksom för att kvala in på en sån sida?
Och dom som inte passar in där...Vilken sorts människor är det? Ensamma är dom ju annars hade dom ju inte velat vara medlemmar på en dejtingsida får man tro.Är dom också fattiga? Fula? Har dom en annorlunda hudfärg kanske?
 
 
Vad som stör mig är den enorma drivet vi har i oss att dela in människor i fack. Den är si och den är så.
Den bor på det "rätta" området i stan så då är den bra,men bor man på andra sidan då är man mindre bra.
En familj reser till Thailand varenda år,vilken härlig familj! Kanske det,men kanske är det pappans dåliga samvete som tar dem på dom resorna för att han missar hela sina barns övriga uppväxt för att han jobbar för mycket?
Är det att vara elit?
 
 
Varför kan vi inte bara vara människor allihop? Svarta,vita,fattiga,rika,fina,fula...vad spelar det för roll? Vi ser inte olika ut på insidan om det är nån som tror det.
Dom vackraste och mest genuina människorna som jag mött hade garanterat inte kvalat in på sidan Elitsinglar och det hade definitivt inte jag heller gjort...Men jag är okej med det,för jag vill inte vara i ett fack,aldrig nånsin vill jag det och jag vill absolut aldrig nånsin vara nån elit,det räcker bra såhär.
 
 
                         Den här flickan och jag har nog lite för mycket emot oss för att kvala in på Elitsidan.
 
 
                                                                                     Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0