2008 till 2016....

Det känns konstigt när jag tänker på att vi snart befinner oss på år 2016....8 år har snart gått sedan vi kom till Uganda första gången.Så jäkla galet...8 år framåt känns som en hel evighet men dom 8 åren som passerat har gått så sjukt fort.Vi har lärt oss så vansinningt mycket och jag undrar om min hjärna kan lära sig lika mycket till om den skulle behöva det.Ibland känns det som att det snart tar stopp i den.
 
 
Då var vi unga...barnen var små,Eddie hade allt sitt hår i behåll och vi visste ingenting om vad som skulle hända.
Nu är vi mindre unga,barnen är inga barn längre och Eddie har en helikopterplatta på huvudet men hjälp vad vi kan mycket! Tänk att vi lärt oss hur skolsystemet ser ut i Uganda,vi har lärt oss ord på ett afrikanskt språk.
Vi har lärt oss att prioritera saker och att acceptera våra olikheter.Vi har lärt oss att blodsband betyder noll och ingenting för älska kan man göra ändå.
Vi har lärt oss att rikedom inte handlar om pengar och framför allt har vi lärt oss att alla kan göra skillnad även om det kostar på litegrann,men det är ändå värt precis allt...
 
 
2008...året då allting startade....
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0