När hjärtat bara växer och känner tacksamhet utan gränser

Julen är här och med den kommer känslan av tacksamhet till en allt starkare för allt man har haft turen att få här i livet.Världens finaste barn och familj,människor som älskar en just för den man är och inte för nån man borde vara.
På senare år har Sam tillkommit och hela hans familj så ni förstår vad mycket människor jag har att vara tacksam över i min närhet.
 
Till Uganda har vi nu skickat ner en summa pengar till mat till barnen över julen.Posho och bönor på julafton ger varken mig eller Jennie ro i magen och ska vi till fullo kunna njuta och hämta de krafter som vi så väl behöver så måste vi se till att det blir en bra jul på Bristol också och det gör vi bäst med att se till att de äter bra.
Vi hoppas också kunna få till nån form av utflykt för de kvarvarande barnen för att dom ska få se lite annat än bara Bristol.Eddie har häcken full just nu men vi hoppas att han ska hitta tiden i januari till det.
Mår dom bra så mår vi bra,så enkelt är det..
 
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Ekenäsliv

Dessa bilder..
Vill önska er en riktigt God Jul!
Kram Anna

Svar: Tack Anna :)God jul till dig också! Kram!
Jennie och Anna

2015-12-22 @ 21:31:37
URL: http://www.ekenasliv.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0