Nu ska det byggas lite igen

Så var det dags igen.Jullovet är här och det är den tiden på året som vi har bäst möjlighet att bygga och storrenovera på Bristol om det behövs.Barnen är tämligen få och alla utrymmen behöver inte utnyttjas.

Det är  dags att riva en utav våra klassrumslängor och ersätta den med en ny. Det kommer bli dom små barnen som får det nytt och fint nu.

 

Bara ett par dagar innan vi reste ner den här gången så sa jag till Jennie att vi nog måste försöka förbättra miljön för de mindre barnen. När vi väl var nere så tog det bara ett par dagar innan Eddie lyfte problem som uppkommit och att småbarnssektionen var ett av de mest akuta att lösa. Inte svårt för oss att säga ja.

Byggnaden kommer nu att byggas i sten precis som huvudbyggnaden och vi har bett om dörrar i metall också för att vi ska kunna låsa ordentligt efter dagen slut.Med såna dörrar kan vi förhoppningsvis också få till en mer lekfull miljö för barnen där sakerna kan stanna kvar varje dag utan att försvinna. Vi kommer också att slippa blöta barn när regnet kommer och blött skolmaterial då det regnar in nåt alldeles vansinnigt.

 

Det kommer bli en slitig tid för Eddie men vi vet också att han är så tacksam och glad att se sin skola växa fram till nåt så otroligt fint.Han är stolt...precis som vi är.

Nu blir det bygga av,igen!

 

 Den första rivningen är gjord :)
 
Anna

 

 


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0