Sorgligt men ändå skönt på nåt konstigt vis...

Nu har dom flesta barnen som ska åka hem över lovet åkt hem.Ett 40 tal barn kommer att stanna kvar.
Alla utav dem är inte utan hem eller familj men en del vill som sagt inte lämna Bristol andra fick vi höra häromdagen, blir inte hämtade helt enkelt....Eddie kan ringa föräldrarna och säga att det är dags att hämta hem sitt barm, Javisst säger dom men sen kommer dom inte och svarar inte när Eddie ringer igen...Sen går tiden och helt plötsligt så har dom tillbringat hela sitt lov på Bristol och ytterligare ett år har gått utan att dom fått träffa sin familj.
Det känns helt absurt att det det är så och inte ens Eddie vänjer sig vid den tanken att ingen vill ha dem,vårdnadshavare finns men dom väljer att avstå.
 
På sätt och vis är det lika bra att dom är kvar.Dom som stannar vet vi iallafall är mätta och fortsatt glada och det känns mitt i det sorgliga ändå bra....
 
 
Anna
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Bokcaféet i byn

Hej!
En del saker kommer man aldrig förstå sig på, som att inte hämta hem sitt barn till lovet. Ofattbart även i ett land med utbredd fattigdom.
Tur barnen har Bristol!
Julkram Anna

Svar: Ja jag tycker också det är ofattbart oavsett vem man är eller vart man kommer ifrån,man borde ju ändå vilja ha sitt barn. Kramar till dig, A
Jennie och Anna

2015-12-17 @ 22:49:56
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0