Uganda är.....Uganda.

Herregud....ibland vill man bara dra ett täcke över huvudet och inte vakna igen.Sverige är måhända ett lite omständligt
(Jag har i alla tider trott att det heter omständigt,men det gör det tydligen inte....?) land att leva i med alla lagar och regler hit och dit,rättigheter,skyldigheter och gud vet allt.
Men en sak säger jag,hellre det än att ha det som i Uganda där det inte finns regler för nåt! Eller det gör det ju men ingen följer dem så varför finns dom ens egentligen?
 
Bara nu den senaste veckan så har vi fått besked om att nån myndighet har kommit för att titta på ett par byggnader som inte tillhör Bristol men som ändå påverkar säkerheten på Bristol för att dom ligger för nära och dom är i ett väldigt dåligt skick.Eddie vill att dom ska tas bort så barnen är säkra och myndigheten håller med fullständigt att det ska dom visst göra.....Men....Eddie måste betala det.Dom ser att han har en fin skola.Dom vet att hjälpen kommer utifrån och då ser dom sin chans att få in lite pengar.Det här är pengar som med all säkerhet hamnar rakt i fickan på dem som varit på Bristol och kollat,dom lär inte hamna i myndighetskassan direkt.
Så betala för att riva alltså.....
 
Ett par dagar senare kom en annan myndighet till Bristol för att dom hört att det byggs där.
Stopp på belägg säger dom.Betala för att bygga!
Hallå säger Eddie....byggnaden har ju funnits där sedan 2012 och nu görs den i sten istället,vad är skillnaden?
Träbyggnaden var tillfällig och det är inte stenbyggnaden blev svaret på det.Lägger du på taket utan att betala så kommer vi och river byggnaden omedelbart.
 
Jaha....så måste vi betala  för att bygga om en byggnad också....Pengar rakt ner i fickan på dom myndighetsgubbarna med.Grattis till dom,inte så mycket grattis till oss.
 
 
Men....grattis till oss att vi kommit såhär långt med att ge de små Bristolbarnen nya klassrum!
Det känns bra,tillochmed mycket bra!
 
Anna
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0