Det närmar sig hemresa...

Jag är väl medveten om att det har varit tyst här på bloggen under dom sista dagarna men det beror mest på mig för livet har fortsatt för fullt med händelserika dagar för  Eddie, Sam, Anna och dom andra....
 
Snart är Anna hemma igen och då får Anna fylla i bitarna jag inte har fått då jag vet att varje dag i Uganda är en ny dag av upplevelser. På lördag kväll lyfter planet från Entebbe och vid middagstid på söndag så landar hon på Landvetter och svensk mark igen. Den resan har vi gjort några gånger och att flyga hem på natten är väldigt skönt och det går fort.
 
Oavsett om vi är i väg 1 vecka, två eller nio veckor så går tiden alldeles för fort och allt och alla som man skulle besöka, inhandla, besluta, diskutera brukar hopa sig till dom sista dagarna. Hur man än gör så har vi ännu inte lärt oss att börja med allt i tid. Tack vare detta så är det många Viber kontakter oss emellan nu dom sista av Annas dagar då det är mycket praktiskt som kan och behöver lösas innan hon åker hem. Det är därför våra besök på plats är så oerhört viktiga för vårt arbete ska fungera på bästa sätt.
 
Anna har även denna gång en del frågetecken med sig hem som vi får jobba på att lösa här på hemmaplan. Vi känner oss starkare för varje beslut som ska tas, varje samtal med Eddie, alla möten med människor omkring oss både i Uganda och här i Sverige. Vi vet att vi kan och vi är inte rädda för att ta upp kampen om något inte fungerar så som vi vill eller önskar. Under snart 7 år som vi har varit del av detta projektet så har vi växt på många plan och vi är nog mer tacksamma än någonsin över vad livet erbjuder oss.....
 
 
Mama big har fortsatt med sitt arbete vid symaskinen och sytt överdrag till dom sängarna där dom minsta av våra barn sover. En olycka på natten händer lätt och på detta vis kan vi bevara madrasserna lite längre.
 
 
 
 
Allt klipps ut av Anne för att sedan sys ihop till färdiga överdrag. Arbetsställningen och med tyget på golvet hade nog inte många av våra ryggar klarat.....
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen har dom sista sängarna kommit och jag hoppas så att Anna får uppleva sovsalarna helt färdiga innan hon åker hemåt i morgon.
 
 
Skolans lilla skolbuss som får slita hårt på vägarna kan vara en upplevelse i sig att bara få provsitta även om den står parkerad på skolgåreden.
 
 
 
 
 
 
 
Glada Bristolbarn som gärna är med på kort. Detta är barn i P5
 
 
 
 
Tack Anna,  som vet hur lycklig jag blir när jag får se kort på Provia som ligger mig varm om hjärtat
 
 
 
 
 
Med denna bild säger vi hejdå för idag och jag hoppas att Anna får en bra sista dag i morgon då det ska ätas lite god mat med dom boende barnen på skolan och det tillsammans med musik och lycka. Det är alltid svårt med avresor och alla man tvingas säga hejdå till men jag är också helt övertygad om att vi snart kommer att vara där igen.....
 
Jennie
 
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0