God morgon från Uganda

Tidigare när vi jobbade i hop, jag och Anna,  så löste vi många problem under dom timmarna som arbetspasset varande och vi hade många bra lösningar på vad som än dök upp när det gällde vårt arbete för barnen och skolan och livet i allmänhet. När vi nu sedan i somras inte längre är jobbarkompisar utan bara kompisar och varnadras bästa vän så har vi hittat andra vägar och tillfällen att lösa våra problem och funderingar. Oftast så tar vi allt på viber eller sms och det sker på sena kvällar och kvällarna hinner ofta bli till nätter innan vi säger god natt och inser att vi behöver några timmars sömn innan en ny dag tar vid. 
 
Givetvis så träffas vi massor också men det är dessa samtal på kvällarna som jag saknar mest när Anna är borta så därför blev glädjen stor när jag i morse fick ett god morgon på detta sätt....
 
 
 
Anna med Eddies lilla Victoria
 
 
Victoria har varit sjuk men det var inget allvarligt så nu var hon på benen igen. Jag saknar lilla Victoria väldigt mycket och inser att hon nog har blivit minst ett år äldre innan jag få se henne nästa gång.
 
I dag skulle Anna pärla med alla barnen på skolan berättade hon. Det gör vi varje gång vi är där och det är så otroligt uppskattat och alla kan vara med. Så efter denna dag så är nog alla fint smyckade med massa halsband och armband.
 
 
Jennie

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0