Uppläxning och uppläring på samma gång

Som Anna har skrivit om innan så hade/har skolan ett väldigt stort problem med sina toaletter. Hålen som dom uträttade sina behov i var så stora att mycket annat än det som dom var avsedda för också gick att få ner i hålen. Detta är ju givitvis något som man undrar och tänker om det ska vara så nödvändigt för barnen att göra men barn är barn och dom flesta som går på skolan är ju inte så gamla.
 
Hur som helst så fylls ju utrymmet under toaletterna väldigt fort och lagom nu när dom gick på jullov var där överfullt, så vi tog ett beslut att tömma och städa dom rena. Dom tömdes av ett par tappra arbetare under en dag. För att slippa denna dyra tömning och städning så ofta framöver så föreslog Eddie att vi skulle sätta in insatser i stället som det skulle bli näst intill omöjligt att slänga skräp ner igenom. 
 
Eftersom toaletterna ligger lite på gång att göras i ordning då myndigheterna har påpekat detta för Eddie så startade vi med tömning, städning och inmontering av toalettinsatserna. Vi gav klartecken till Eddie och dagen efter var allt inhandlat och monterat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta ser kanske inte mycket ut för världen men jämfört med hålen som fanns så är detta oerhört fint och praktiskt. Eddie var mycket lycklig och lättad över detta. Dunkar med vatten kommer att finnas vid sidan om för att "spola" med.
 
 
 
I går så kom dessa bilderna från Eddie. Han hade samlat barnen som kommit till skolan i grupper och han hade haft en genomgång med dom hur toaletterna får och ska användas. Han skrev att han var mycket noga och väldigt tydlig då det kostar så mycket som det gör att tömma och städa ur dom.
 
 
 
 
 
 
 
Det finns så mycket olika saker att arbeta för och med på skolan. Vissa känns viktigare än andra och vissa känns roligare än andra men på det stora hela så är varje förändring oavsett vad den förändringen innebär till det bättre för skolan och för barnen.
 
 
Jennie

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad skönt att ni fick fixa lite där!

Svar: Jätteskönt var det att kunna få göra detta. Ett steg i taget... ;)/ Jennie
Jennie och Anna

2015-02-06 @ 16:39:16
URL: http://https://resaelivet.wordpress.com/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0