Jag har haft jordens tur...

Jag tror att jag föddes med jordens tur.Inte nog med att jag har turen att få uppleva Uganda på nära håll och allt vad det innebär,jag fick också dom bästa barnen för mig och jag fick världens absolut bästa mamma.
Det finns ingen som hon,på riktigt.
 
 
Idag har vi varit på roadtrip hon och jag.Bilen är bästa stället att vara i när man bara vill prata och vara tillsammans.Utan nåt särskilt mål och utan nåt tid att passa så gav vi oss iväg i morse. Vi hade tänkt att hitta till ett ställe nånstans som jag inte minns namnet på, och där skulle vi äta lunch.Dit hittade vi inte kan jag säga....däremot körde vi förbi samma gubbar 6 gånger fast från olika håll...till slut vinka man bara lite fint och i mun sa vi att nu skiter vi i det här så kör vi till Båstad!
Det var nästa lite mindre smarta idé...Tennisvecka i Båstad,sommar i Båstad,bilkö i Båstad! Nåväl...en timme tog det att ta sig igenom lilla Båstad men när vi hamnade på ett litet våffelställe utmed Italienska vägen som min mamma länge velat besöka så var bilkön glömd...jösses vilka goda våfflor,vilken miljö och vilken glad mamma! Dessutom tog dom 40 spänn för en kopp kaffe så ni kan ju fatta att det var typ guld vi drack....
 
 
Efter det körde vi till nån designbutik där man hade kunnat handla upp en årslön utan att blinka och sen skulle vi ta oss till ett ställe som vi tycker mycket om både min mamma och jag,Särdals kvarn.Där skulle vi äta den maten som vi inte fick ätet på det stället vi inte hitta. Jösses vad svårt det kan vara att hitta till platser ibland....Lika svårt hade vi att hitta till Särdal från Båstad och med 5 minuter tillgodo så fick vi äta!
En jättegod lax som absolut var värd all väntan och massa tid att prata om världens väsentligheter,det är inte fy skam att få uppleva en fredag i slutet på juli.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Postat av: Signe

Vilken härlig berättelse att få ta del av och vilken fin dag ni måste ha haft ni båda.
Kram! signe

Svar: Det hade vi verkligen! Tack för att du läser Signe! Kram A
Jennie och Anna

2015-07-24 @ 21:54:09
Postat av: Anonym

Låter ju som en toppendag, det behöver inte alltid bli som vi tänkt för att det skall bli bra. Kram

Svar: Det är väl oftast då det blir bättre tycker jag! Kram A
Jennie och Anna

2015-07-25 @ 09:38:33
Postat av: Anonym

Låter som en toppenmysig dag!!! Kram

Svar: Det var det verkligen :) Kram A
Jennie och Anna

2015-07-25 @ 09:43:02
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0