Tack familjen Larsson och Silea!

Igår begav jag mig till Långås Loge utan nån egentlig förhoppning på att det vi skulle få se skulle vara särskilt bra.
Jag tar tillbaka det med råge för det var en fantastiskt kväll!
En ganska annorlunda föreställning med bara en enda artist,Silea.Hon hade talang för det mesta faktiskt och det hände saker hela tiden så man satt liksom på helspänn.Hon har Carl-Einar Häckner med sig så det var lite det stuket på det hela.
 
Eivor som var med oss i Uganda förra året, och hennes man Tore äger Långås Loge och Silea har fått låna logen för att träna på sin show innan hon ska ge sig ut med den i Europa.Som tack för det så ville hon hålla en provföreställning för Eivor och hennes familj. Eivor som alltid ser en chans att dra in pengar till våra barn tog det hela ett steg längre och jag tror faktiskt att det var över 100 personer där och pengarna som drogs in för entren och lotteriförsäljning skänks till Eddie och barnen.
Det är inte klokt egentligen att man kan få gå och ha så supertrevligt en kväll och dessutom få in pengar till barnen,det blir liksom inte bättre!
 
 
Tusen Tack Eivor och Tore samt hela familjen Larsson för era hjärtan för Bristols barn.
Och  Silea,lycka till! Du är grym!
 
 
Anna och Jennie
 
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0