Det är grymt!

Fastän inte alls livet i Uganda står still och inte här heller så är det ändå som att bloggandet dalar en aning under sommaren. Inte för att vi har så mycket sommar att prata om men ändå så dras man ner i nån soft sommarlunk tycker jag.Det är väl likt för alla som bloggar tycker jag det känns som.Skärmtiden blir betydligt mindre än under de mörka höst och vintermånaderna men så är det ju bara. Jennie har snart en skön semester att se fram emot och jag som precis börjat nytt jobb kör på tills det är dags att resa igen.
 
 
Vi borde oavsett vad kicka igång nu och inte falla alltför långt ner i lugnet.Vi går en spännande andra halva av 2015 till mötes.Varje år summerar vi och tror att ingenting kan bli bättre än vad vi har haft just det året och ändå tenderar allt att bli lite,lite bättre ändå för varje år och det är så väldigt roligt! Det sporrar oss nåt alldeles att veta att vi inte är ensamma i vårt arbete utan att faktiskt andra ser också och framför allt tror på det vi gör.Grymt skönt!
 

 
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0