Det blir en ond cirkel....

Otaliga är de samtal jag har haft med Eddie om hur det är att leva i Uganda,framför allt ur barnens synvinkel.
Dom har inte valt den situationen dom har fötts in i och hade dom fått välja så hade dom antagligen inte gjort det heller....Pappor som lämnar familjen,mammor som träffar en ny man och sedan lämnar barnen för att skaffa nya barn med den nya mannen. Det blir en ond cirkel och tillslut så vet ingen hur det känns att tillhöra en familj överhuvudtaget och lika lite hur man tar hand om den när det är dags för dem själva att skaffa en.....Har man själv blivit lämnad så är inte steget långt att man själv väljer att göra detsamma.
Så himla sorgligt men så,så vanligt i Uganda.
 
 
                                                                                                 Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Bokcaféet i byn

Vilket tänkvärrt inlägg!
Men jag tänker att varje minut som ägnas åt dem på Bristol fyller dem med ngt annat, andra värderingar, en växande självkänsla. Jag jobbade innan mitt nuvarande jobb på ett hvb hem. Där såg man många trasiga relationer, mönster som gick i arv men också HOPP för att kanske inte rädda den vuxne men kunna fylla på deras barn med andra synsätt, erfarenheter och valmöjligheter.
Kram Anna

Svar: Det är klart att det är så man hoppas att det ska bli... Man önskar att dom aldrig ska sluta och hoppas och tro att livet kan bli annorlunda än det dom föddes in i. Dom kan påverka mer än vad dom själva vet just nu.. Kram och Tack! A
Jennie och Anna

2015-06-10 @ 19:56:41
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0