En älskad unge fyller 20

Om man har en dotter som fyller 20,som jag har idag då kan jag lätt erkänna att det känns väldigt konstigt i både hjärta och mage...När blev hon så stor? Och när blev jag så gammal så jag har en dotter som kan fylla så mycket?
När jag var 20 då trodde jag typ att livet skulle vara slut när man var 40 och det man inte hunnit göra innan dess skulle vara förlorat.Jag är 40 nu och det var längesen jag kände mig så levande som jag gör just nu,jag lever i allra högsta grad.
Ikväll,om bara några timmar drar vi igång en fest för att fira,vi ska fira Linnéas och min födelsedag, och också lillebror Hampus som fyllde 18 tidigare i år. En  härlig blandning av våra respektive vänner,vänner till familjen och släkten. Vi hoppas på en bra kväll såklart och jag tror att det kan bli det...
 
 
                                                          Grattis Älskade unge på din 20 årsdag!
Jag önskar att du såg på dig själv genom mina ögon,först då skulle du förstå hur fantastisk du faktiskt är.
 
 
 
 
                                                                                                Anna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till er o livet som kan fyllas med så mycket underbart, underbart för en själv, för ens barn och för andra som man berör! Tack för att ni finns underbara familj o stort GRATTIS på er!

Svar: Tack så jättemycket! Visst är livet underbart! Kram och Tack! A
Jennie och Anna

2015-06-20 @ 21:45:16
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0