Alltid är det nåt!

Den här veckan har dom Afrikansk vecka på den förskolan där jag hoppar in som vikarie ibland. Dom har ätit afrikansk inspirerad mat och fröknarna har vart utklädda och det har dansats afrikanska danser. Idag skulle jag och Jennie dit och prata med dem och visa lite bilder hur det är när vi är i Afrika.
 
Ibland kör saker ihop sig tyvärr och det blir inte som man tänkt sig....För att Eddie och Sam ska få komma hit så måste vi skicka en formell inbjudan till dem som ska godkännas av ambassaden i Uganda. Papprena som ska fyllas i hämtas via migrationsverkets hemsida och sen ska det skickas ner och godkännas av Norges(?!) ambassad i Kampala. Kl 7 i morse var jag hos Jennie för att vi skulle hinna fylla i och maila papprena till Eddie som hade ett möte på ambassaden 10.30 ugandisk tid, dvs 8.30 svensk tid.
 
Klockan gick jättefort och när vi skulle maila det så funkade det inte såklart....Jag fick slänga mig i bilen till förskolan och barnen och Jennie fick vackert sitta kvar vid datorn och lösa problemet med Eddie och ambassaden.
Det löste sig till slut, för att Jennie en stund senare skulle få veta att PDF var ett svårt format att förstå sig på...Så tillbaka till datorn igen och se om det går att lösa på nåt annat vis. I nuläget vet jag inte hur det går men på ett eller anat sätt ska det säkert lösa sig.Det brukar ju allt göra!
Vi skulle förresten också bifoga kopior på våra pass också till ambassaden....Man vet ju om att man inte är nån fotomodell precis, men kära nån...Hur ful kan man bli på ett passfoto egentligen?!
Svaret på det är:Precis hur ful som helst!
 

Nåväl...var med och håll en tumme eller två att alla ansökningar går igenom så vi verkligen får hit Eddie och Sam!
42 dagar kvar!
 
 Det här möttes vi av på svarta tavlan! Snart tar vi emot dem!

Anna
 

Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Vilken stressig morgon ni fick! Hoppas allt löser sig.
Jag har skickat lite länkkärlek till er idag :)
Kram

Svar: Tack snälla Anna! <3 Kram!
Jennie och Anna

2015-03-19 @ 20:40:45
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0